Mart 11, 2010

O Son Golü Yemeyecektik Be Abi!!!


Atletico 0-0 Sporting ; Lille 1-0 Liverpool
Sakatlıklar, hakemler ne olursa olsun şu takımlara elenmemek gerekirdi. Sonuçlara bakıldığında bu sene kötü olan Liverpool'u Fenerbahçe, Everton maçını izlediğim Sporting'i de Galatasaray, Atletico-Lille ikilisinden daha rahat eleyebilirdi. Tabi biz öncekileri de eleyemedik o ayrı.
Bir hafta Gerrard, bir hafta Torres'siz oynamayı huy edinen Liverpool, Fener'in Lille'den daha fazla ciddiye alacağı bir ekip olduğundan daha iyi bir skor alınabilirdi. En azından elenilse bile Liverpool'a elendik be birader denirdi. Galatasaray için yine forvetsiz bir oyun olacaktı ama artık forvetsiz oyun iyice oturmuş olacaktı eğer başarılı olunabilseydi. Onlar da normal bir durum gibi Sporting önüne çıkıp, bana göre Keita'nın başı çekeceği oyunda gol Atletico'ya göre daha rahat bulunurdu. Tabi elenebilir miydik, bu hiç bir zaman öğrenemeyeceğiz.
Son 5er dakikada yenilen goller de bizi, akşamdan kalma uyanmış birinin meşhur son dublesine itti. Büyük bir zevkle TV'nin başından kalkmış olabilrdik bu akşam. Darısı seneye diyeceğiz yine ama o 'darı' Galatasaray'a 9 senedir uğramıyor, Fener'e de 2 sene önce uğramıştı 1 kez. O eski hallerden eser yok ki şimdi.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails