Mart 06, 2010

Sabri Oyunu


Bobiler'den geliyor yine.
Aban Sabri Aban

Ne Olacak Şimdi Bu Marka Değeri?


Ring Girls






Amerikalıların herşeyi Showbiz'e çevirme olayına hayranım. Neyi nerede kullanacaklarını biliyor bu adamlar. Ask For More.

Yılmaz Vural'ın 85+ Kabusu Hortladı.


Kayserispor'dan 90+'da yediği golle yine berabere kaldı Kasımpaşa. Yılmaz Vural geldiğinden beri ligde takımın başında 19 maça çıktı. 7G, 7B, 5M. 85.dakikadan sonra 5B, 1M var. Son 5 dakikanın Kasımpaşa'ya faturası 11 puan. Bu da 39 puan demek.
Kupada da oynanan 5 maçta da 2-1 kaybedilen Şekerspor ve 1-1 berabere kalınan Manisaspor maçlarında da goller yine son 5 dakikada yendi.Bu da çeyrek final kaçtı demek. Tabi bunlar gerçekleşseydi falan da filan da. Eşek ölse g.t gülse.

Adam Oldu Bu Çocuklar

Overmars & Heitinga


Rijkaard & Sneijder

Bursa Pabucu Yarım, Çık Dışarıya Oynayalım.


Duran Diyarbakır-Bursa maçından tezahürat. Diyarbakır taraftarı rövanşa ciddi ciddi hazırlanmış. Adnan, Barış ve Tazameta taraftarı sakinleştirmeye çalışıyor. Abitoğlu'na geçen hafta iyi dedik, nazar değdi. Maçı karıştı.

Mart 02, 2010

He's Back : Soldier Of Torture


"Guus Hiddink pek çok milli takımı çalıştırmış, kariyeri var, ama son 15 yıldır bocalayan ülkesinin milli takımını çalıştırmamış, neden Hollanda'nın teknik direktörü olmuyor? Bunu sorgulamak gerekir."
Bülent Uygun hatırlatmış yine kendini. Wikipedia'ya bakmamış muhtemel. Hiddink'in 98'de Hollanda ile yarı finalini atlamış. Bir de sıkıntılı dediği takım son 6 uluslarası kupada 3 yarı final 1 çeyrek final oynamış.
Burada da Hiddink'in Teknik Direktörlük kariyeri.

Terry Niyeti Bozar Mı?



Nereye Baksam Kluivert











UEFA CL (1): Ajax (1994/95)
La Liga (1): Barcelona
Eredivise (3): Ajax (1994/95;1995/96); PSV (2006/07)
Intercontinental Cup (1): Ajax (1995)
UEFA Super Cup (1): Ajax (1995)
Johan-Cruyff Cup (2): Ajax (1994;1995)

Mart 01, 2010

Nereye Baksam Morientes.










UEFA CL (3): Real Madrid (1997/98;1999/00;2001/02)
La Liga (2): Real Madrid (2000/01;2002/03)
UEFA Super Cup (1): Liverpool (2005)
Supercopa Espana (3): Real Madrid (1997;2001;2003)
FA Cup (1): Liverpool (2005/06)
Copa Del Rey (1): Valencia (2007/08)

Rijkaard & Kluivert



Şubat 28, 2010

Böyle Penaltı Mı Olur?



Foto şu an oynanan Atletico-Valencia maçından. Dk.29 Marchena, Agüero'nun topunu elle kesiyor, hakem görmüyor ve itirazlar. Ardından hakem yan hakeme gidip soruyor, penaltıyı veriyor ve Marchena kırmızı kartla oyundan atılıyor. Forlan penaltıyı atıyor maç 1-1 oluyor.
Daha 3 gün önce bu pozisyona devam diyen kale arkası hakemine ne demeli acep? Ayrıca Atletico'lu oyuncuların itirazları görmeye değerdi.
Maç canlı yayınla NTV'de şu an ve Reyes hala döktürüyor, Agüero ise dünyaları kaçırdıktan sonra attı. Keşke Servet Agüero'yu sakatlamasaymış diyorum içimden. Tabi Kasımpaşa maçından sonra da niye Giovani'yi oynatmamış da diyorum Rijkaard için. Ama her işte bir hayır vardır diyoruz.
Yıllar önce Chelsea maçında kalenin içinden çevrilen golümüz sayılsaydı, belki Taffarel kırmızıyı yemeyecekti, rövanşta 5 yemeyecek ve CL'de yolumuza devam edip elenecektik ve tek UEFA Kupamızda olmayacaktı. Geçen sene Kocaelispor'dan 5 yemesek Skibbe de kalacaktı biz de saç baş yoluyor olacaktık. Bu verilmeyen penaltı da belki bizi şampiyonluğa götürecek kim bilir?
Bir penaltıyı 10 yıl önceki maça bağlayarak kendimi STV Haber spikerine mi benzettim nedir?

Hoşgeldin Giovanni.


Ayaklarıyla şov yaptı bugün, 2 güzel vuruşu gol olmadı, koştu, pres yaptı, top kaptı. Bugün rakibi bayağı bir yıprattı. Zevk verdi herkese. Barça altyapısından olduğunu hatırlattı bize.

TSL'de Premier League Esintisi


Galatasaray+Kasımpaşa+Kamil Abitoğlu.

Jo, Arda, Keita ve Gio müthiş 4lüydü bugün. Rakibi çok yordular. Keita'nın golü jeneriklik zaten. Geride Servet oynamadığı maçların acısını çıkartır gibi her pozisyonda ordaydı. Hatta golde topun peşinden gidince arkası boş kaldı yedik golü. Ayhan ve Mustafa Topal pas hatalarıyla göz doldurdu. 2.yarı Ayhan biraz toparladı, Topal da yediğimiz gole asist yaptı bir nevi.

Kasımpaşa'ya gelince maç başında yapılan prese müthiş tek paslarla karşılık vererek ileriye rahat çıkması ve 2.yarı golü bulana kadar yaptıkları baskı müthişti. Bu arada verdikleri pozisyonları GS'nin ileri dörtlüsü birbirleri ile pek oynamadıklarından olsa gerek çok amatörce harcadı. Maçın başında Emre Toraman topa atlamasa maça 1-0 önde başlayacaktı Yılmaz Vural ama sonuç pek değişmezdi bana göre.

Hakem ise mümkün olduğunca pozisyonları oynatmasıyla özlediğimiz hakemi gösterdi saolsun.

Sonuç Fener'in kaybettiği hafta kazanmak alışık olduğumuz bir durum değil. Puan farkı 5. Baros'tan sonra ilk kez 4 gol attık o da ayrı.

Kara Şubat


4 Şubat'ta oynanan Bursaspor Türkiye Kupası maçından beri Fenerbahçe Şubat ayında 7.kez maç kazanamadı. 3 beraberlik, 4 mağlubiyet. 12 atıp, 14 gol yedi. Maç başına 2 gol yemiş bu durumda Fenerbahçe.
Bir de bugün Alex'in yediği kırmızı kartta cabası. Geçen sene bu statta Belediye'ye 2-0 yenilirken 2 gol ofsayttan gelmişti. Bugün de bariz gol şansında Güiza'yı düşüren Belediyeli oyuncuya sarı kart verdi hakem. Ve yine yediği 2.gol tv'den gözüktüğü kadarıyla tartışmalı, Fener'in sayılmayan golü de enteresan. Kararlar doğru olsun olmasın Fener çok kan kaybetti bu Şubat ayında.
Aragones'li yılda Şubat ayı yine kötü ama bu seneden iyi. 6 maç 3 galibiyet 1 beraberlik 2 mağlubiyet. Belediye maçı da yine geçen Şubat'ta oynanmış. Hacettepe'ye 7 gol atılan maçta yine Şubat 2009'da.
Bu sene 2 Bursa mağlubiyet, Belediye mağlubiyeti, Lille maçları, Diyarbakır ve Manisa mağlubiyetleri var Şubat'ta. UEFA'dan elendi, akşamki maça göre ligdeki durumu da belli olacak. Kupa kazaya kurban gitmedi en azından.
Related Posts with Thumbnails