Haziran 18, 2011

Zafer Takvimi

GSTV'de eski maçların yayınlandığı programın adı. Adı zafer olduğuna göre kazandığımız maçların verilmesini bekliyoruz doğal olarak. Ama az önce biten 06/07 Antalyaspor maçı 1-1 bitti! İğrenç futbol üstüne beraberlik. Yayının başında maçın sonucunu internetten kontrol etme gereği bile görmedim programın adını görünce. Bir yandan cm bir yandan maç iyi gider dedim ama yanılmışım.

70.dakikada gol attı Galatasaray. Dedim herhalde son dakikalarda atıyoruz. Olmadı. Maç 4 dakika uzadı, dedim bu sefer olacak ama yine olmadı. Hakem düdüğü çaldı. Maç 1-1 bitti. Tribünlerin ıslık ve yuhalamaları için mi verildi bu maç? Atmosfer dışında maçta izlenecek hiçbir şey yoktu, niye verdiniz?

Allah bütün Galatasaraylılara sabır versin.

Haziran 17, 2011

Helal Olsun.

Futbolun olmadığı sezonda bizi heyecanlandırıp, ümitlendirenlere helal olsun. Bütçe farkı ve sakatlıklara rağmen buraya kadar gelip, Euroleague kapısına getirenlere helal olsun.

6 maçta, özellikle de son 4 maçta basketbol ziyafeti çektiren tüm basketçilere helal olsun.

Türkiye'de Hiçbir Başarı Cezasız Kalmaz. (Ver.2)

Bağlantılar iyi çalışıyor.

Savaşma Seviş



Vancouver vs Boston.

Kaynak: Haberturk.com

14 Yabancı


Portekizliler (5) : Q7, Siamo, Hugo Almeida, Manuel Fernandes, Bebe
Almanlar (3) : Fabian Ernst, Michael Fink, Roberto Hilbert
Brezilyalı (2) : Sidnei, Rodrigo Tabata
İspanyol (1) : Guti
İtalyan (1) : Matteo Ferrari
Çek (1) : Tomas Sivok
Slovak (1) : Filip Holosko

AB Pasaportlu Türk Grubu (4) : Ekrem Dağ, Veli Kavlak, Tanju Kayhan, Burak Kaplan
Brezilyalı Türk (1) : Mehmet Aurelio

Türkler (3) : Rüştü, Toraman, Egemen
Genç Türkler (8) : Cenk, İsmail, Necip, Onur, Ersan, Rıdvan, Mehmet Akyüz, Pektemek

Haziran 16, 2011

Forlan, Reyes, Ujfalusi


Avrupa'da oynamayacak bir takım için lüks bile denebilir bu 3lü. Transferlerin kesinliği ve maliyeti belli olmasa da Terim komutasında bize çok yarar sağlayacakları kesin.

1 sene önce UEFA Kupası'nı biraz şansın yardımıyla da olsa alan takımdan 3 tane ilk 11 oyuncusu almak sadece lig ve kupa hedefi olan Galatasaray için yeterli olabilecek bir hamle. Uzun yıllardır beraber oynuyorlar. Şampiyonluk hasretleri ve fullenme ihtimali yüksek Seyrantepe de cabası.

Forlan'ın bir sene önce tavan yapan performansının üstüne Dünya Kupası sendromuna girmesi, bu sene tekrar eski formunu yakalayabilme ihtimalini artırır, zaten karşısında La Liga ya da Dünya Kupası'nda oynayan defanslar olmayacak.

Ujfalusi bol bol kart görür. Messi'nin ayağına bastığı şekilde buralarda birine basarsa, bastığı adam devreyi kapatır muhtemel.

Ama bomba Jose Antonio Reyes'tir. Real'in son şampiyonluğunda, ligin son maçı Mallorca maçında oyuna sonradan girip, maçı çevirmesi, üstüne geçen sene UEFA'da önce bizi sonra diğer takımları yakmasıyla, şu 3lünün en world-class oyuncudur. Arsenal yıllarından çok o Mallorca maçıyla beni mest etmişti yeterince.

Tabi gelenler gideceklerin habercisi gibi. Kanat ve forvet bolluğu yaşıyoruz şu an.
Related Posts with Thumbnails