Mayıs 19, 2011

İmparator


İlkine benzemesi temennileriyle. Zaten bu takımı Fatih Terim de düzeltemezse kimse düzeltemez. Elmander de hayırlı olsun.

Mayıs 18, 2011

Örnek Al

Ülkemizin futbol saati 17 Mayıs 2000'de bozulunca, Porto'nun zaferini gıptayla izliyoruz tabi. 8 senede 2.kez alıyorlar kupayı. Başka hoca, bambaşka kadro. 40 yaşındaki Mourinho döneminde önce UEFA sonra CL, şimdi 33 yaşındaki Villas-Boas.

Biz hala aynı adamları arıyoruz. Türk Futbolu, 11 senede belki binlerce oyuncu denedi, ama ne bir Hakan Şükür, ne bir Suat, ne bir Hakan Ünsal bulamadı. Ya da bulduk da harcadık mı onları da? Alemcilerdi, sorumsuzlardı, çalışmıyorlardı tabi.

Biz genç oyunculara doğru dürüst şans vermezken, adamlar futbolcu yaşındaki hocaya anahtarı teslim ediyorlar. Şimdi boy boy göreceğiz gazetelerde resmini Villas-Boas'ın, adamlar yapıyor diye. Bir kişi çıkıp, bizde yaparız diyemeyecek yine. Belki biri diyordur hala, ama 2-3 kesin çıkmaz.

Yıllardır parayı bahane edenlere de söyleyelim, Hulk Japonya'dan €5,5m'a Porto'ya geldi. Biz kimlere neler ödüyoruz, bir karşılaştırsınlar.
Related Posts with Thumbnails