Ekim 20, 2011

Recycling Tevez



Derbi öncesi Tevezzedelere müjde. Betfair, United ve Citylilerden Tevez formalarını toplayıp Arjantin'e bağışlıyor. Londra'dan sonra Manchester dar geldi Tevez'e. Menajerler yüzünden futbolu bırakıcam demişti ama zengin etmeye devam edecek menajerleri.
Betfair açıklaması: "Tüm Manchesterlılar Tevez'den sıkıldı, Ocak ayında giderse mutlu tüm şehir mutlu olacak."
Kamyonun Türk malı BMC-Profesyonel olması ayrı bir güzellik olmuş.

Ekim 18, 2011

SSCB 0-2 Türkiye
























Tarih: 16 Ekim 1966. Yer: Moskova Lenin Stadyumu. Fotoğraf o maçtan. Berlin Panteri Turgay Şeren'in 51. ve son milli maçı. Özel maçta, 2,5 ay önce dünya 4.sü olmuş Sovyetler Birliği ile Luzhniki Stadı'nda, o zamanki adı ile Lenin Stadı'nda, oynayıp 2-0 yenmeyi başarmışız. Goller, Fevzi Zemzem ve Ayhan Elmastaşoğlu'ndan.

Maçanıları'nda daha fazla detay mevcut. 45 sene öncede milli takımda sadece 4 takımdan oyuncu varmış ama 4. takım Göztepe'ymiş.
(Foto: Interleaning)

Ekim 16, 2011

Felipe Melo Diye Bir Manyak

Başka bir kelime bulamadım, pitbull falan az kalır. Golü geçtik, basit bir tackle yapınca bile çıldıran birine ilk defa rastlıyoruz sanırım. Önceleri tribüne oynuyor demiştim ki öyle adam severim ama bugün frikikte topu çeldiği için sevinen birine tribüne oynuyor demek ayıp olur. Hırstan başka da bir şekilde anlatamayız bu hareketi. Bir gün çizgiden top çıkarırsa ne yapar tahmin edemiyorum. 2.golde kulübeye koşup, birbirine sarılmış Fatih Terim ve Ümit Davala'yı yıkmaya çalışmasından bahsetmiyorum.

New York Cosmos 2011

Geri dönüş iyi kadro. Cantona başta, Sol Campbell, Patrick Vieira, Robert Pires, Wayne Bridge ve Fabio Cannavaro. Pele, Carlos Alberto, Beckenbauer, Neeskens, Chinaglia kadar olmasa da, MLS'e fazlalar.
 
Ertegün kardeşlerin takımında, bizden birileri de vardı zamanında. Yasin Özdenak (41 maç+1 All-Star) ve okumak için Amerika'ya giden eski Göztepeli Ceyhan Yazar (1 maç). Bir de Galatasaray ve Fenerbahçe'den sonra Cosmos'a giden Kaleci Bülent'i (Kemal Sunal-İnek Şaban/1978) unutmamak gerekir. 

Related Posts with Thumbnails