Ocak 16, 2010

Şahtı, Şahbaz Oldu.


Mehmet Topuz-Gökhan Ünal ikilisi yeniden bir arada. Ama Daum'un tercihi yabancıdan yanadır. Yedekte bekler uzunca bir süre gibi geliyor. Bu arada 'Dünya'nın bütün Güiza'ları birleşin sloganına hayran oldum'. Gülüyorum saatlerdir. Papazın Çayırı'ndan.

Ocak 14, 2010

Ben Malım


Adanaspor'un genç futbolcularından Ersan Adem Gülüm, antrenmana üzerinde "Ben malım" yazan tişörtle çıkınca tüm dikkatleri üzerine çekti. Gülüm, "Neden bu tişörtle çıktın" sorusuna ise, "Bir karar aldık. Maçta hata yapan bir oyuncu bu forma ile 1 hafta antrenmana çıkacak. Yurt dışında böyle yapılıyor. Ben bugün bu formayı giyerek açılış yaptım. Bundan sonra kim hata yaparsa 1 hafta bu forma ile antrenmanda yer alacak" dedi.

Ocak 13, 2010

Tarihin En İyi Yılmaz Vural Takımı.


Bu gece kazandığı Beşiktaş maçıyla kendi tarihini yeniden yazıyor Yılmaz Vural. Galatasaray maçında 6da 6 mağlup olmuşken o maçtan itibaren oynadığı 15 resmi maçta biri Ankaraspor olmak üzere 7G 6B 2M aldı. 7 galibiyetin içine 3-1'lik 1 Fener, 1 Trabzon ve 1 Beşiktaş maçı sıkıştırdı. 2 mağlubiyeti Beşiktaş ve Konya Şekerspor'a. Cenk yeniden doğdu, Moritz Türk olup milli takımda oynayacak neredeyse. Tabi böyle devam edebilecek mi Yılmaz Vural, o da bir soru.
Milli Takım'a ölene kadar talibim demiş bu arada. Alsınlar, benden de kurtulsunlar diye de eklemiş. Maçta Beşiktaş atkısıyla takılması da ayrı bir resim.

USA 2018 / 2022 Dünya Kupası Aday Şehirleri


Biz olmayan stadlarımızla aday olmaya çalışalım. Futbolun olmadığı ülke, 24 sene sonra 2.kez kupa düzenlemeye çalışıyor. Tabi ki maddi imkanlar bir değil ama futbolla yaşayan ülke de anca 3 stad mı olur, onunda birini devre dışı bırakırlar. O da ayrı bir hikaye. 2.ligde deplasmana 40.000 kişi gitmiş Eskişehirspor 15.000 kişilik stada sahip olursa, başkentin doğru dürüst bir stadı olmazsa, 1.ligde takımı olmayan bir şehrin (1.ligde olsalarda büyük maçlar dışında pek kullanılmıyor) 60.000 stadı olması normal karşılanabilir.
Related Posts with Thumbnails