Mayıs 16, 2009

Man Utd 18 - 18 Liverpool


Bugün Arsenal ile 0-0 berabere kalan ManU ezeli rekabette de şampiyonluk sayısını eşitledi L'pool ile. Artık Liverpool taraftarlarının elindeki tek avuntu da yok... 23 senede 25. kupasını alan Sir Alex "Bunu yaşamak insana sonsuza kadar devam etme enerjisi veriyor" demiş. Ben de edeceğinden korkmaya başladım artık...

Mayıs 14, 2009

Beşiktaş 4 - 2 Fenerbahçe


Maçla ilgili fazla birşeyler yazmayacağım. Tek bildiğim Holosko'nun forması su an masamda duruyor.
Bir diğer hoş raslantı da Holosko'nun golünü canlı yakalayıp kayıt edebilmem. Emre'nin Holosko formasını yakaladığı an da görüntü olarak olmasa da ses olarak kayıtlar içinde.
Maç gününün tek çirkin yanı gündüz Sirena ve civarında çıkan kalabalık kavgaydı. Polis fazlasıyla pasif kalırken şişeler havada uçuştu. Hiçbirşey değilse bile İzmir'e yakışmadı...
dipnot: postu yazdıktan sonra takip ettiğim diğer bloglara baktım. İlginçtir, FB sempatizanı bloglarda maçtan önce "Kupa için saldır Fener" postları varken maçtan sonra "bizim büyüklüğümüz kupa ile ölcülemez" postları girilmiş. Ne zaman bu ülkede kaybedilen (kazanılamayan) ünvan değerini kaybetmeden durabilecek merak ediyorum...
endipnot: maçın adamı nazarımda Hakan Arıkan'dır. Bu performansı alkışlamadan geçmemeli...

Mayıs 11, 2009

ikinci Maç Yok! Final Maçı Yok!



İlk maçı Bolu ile oynuyoruz. Bolu'nun Ankara'ya yakın olduğunu dolayısıyla Ankara'da ki ilk maçta oldukça kalabalık olacaklarının onlar için çok büyük bir avantaj olduğunu göz ardı edemeyiz.
Karşıyaka da çevrede yaptığımız incelemede bazı arkadaşların Ankara'ya gelmek adına yaptığı plan ikinci maç yönünde. Ama şu an böyle bir maç yok. İlk maçı kazanamassak final vs yalan oluyor. Yani takımın asıl desteğe ihtiyacı ilk maçta olacak. Bu nedenle orada Bolu'dan daha kalabalık olmak zorundayız.
Herkes ilk maça gelmek zorunda! Yoksa final olmayacak. Herkes lütfen bu mantıkta düşünsün.
Otobüsler Perşembe gecesi saat 23.00 da kalkacak. Yani öğrenci ve çalışanların 1 gününü Karşıyakaya ayırarak izin alması gerekiyor. Bu bizim son şansımız. 15 senedir biz bu anı bekliyoruz. Ve sonucu görmeye 1 haftadan az kaldı. Yukarıda belirttiğimiz zorunlulukta bu yüzden kaynaklanıyor. Böyle bir şansı bir daha ne zaman yakalarız bilmiyoruz. Bu durumu değerlendirmek zorundayız.
Otobüslerin Kalkışı:
14 Mayıs Perşembe 23.00
Çarşı dan kalkacaktır.
Otobüs fiyatı 15 TL dir. (İlerleyen günlerde bu miktar 20 de olabilir. Bu konuda yardım gelip gelmeyeceğine göre durum değişebilir.)
Marotona Girilecektir.. Maraton Fiyatı 10 TL dir.
Perşembe günü gelecek arkadaşların Derneğe gelerek isimlerini yazdırmaları gerekmektedir.


kaynak : kskcarsi.org

B. Asya 1. Lig Play-Off Programı



Related Posts with Thumbnails