Temmuz 18, 2011

Oh Yeahhh!

20 Takım

Hazır ortalık karışıkken, çıkaralım 2 ligi de 20 takıma, krizi fırsata çevirelim. Olası küme düşmelerle 2 tane ligimiz olsun. Süper Lig primleri daha fazla kulübe yarasın, rekabet artsın. Digiturk haftada 10 maç versin. Maçlardan önce A2 maçları yapılsın, onları da başka kanallar versin. A2 maçlarından yıldız adayları tribünlere ve televizyona oynama şansı bulsun.

Süper Lig'e çıkarılacak takımlar için transfer süresi yetersiz kalabilir ama eksi puanlı başlama ihtimali olan takımlarla birlikte direk küme düşme ihtimalleri ortadan kalkabilir.

TRT Bank Asya'ya düşme olursa zaten Fener'in, Beşiktaş'ın tüm maçlarını verecek. Bu da Bank Asya'da keşfedilmeyi bekleyen futbolcuların, kendilerini gösterme fırsatı yaratacak.

38 maç ve sıkışık fikstürde ister istemez hocalar gençleri oynatmak zorunda kalacak. Belki buradan da kendini gösteren olacak. Kayıp diye baktığımız sezon, bir bakıma dönüm noktası olabilir.

Biraz hayal kurduk ama UEFA ne isterse olacak. Biz de izlemeye devam edeceğiz.

Temmuz 17, 2011

Galatasaray 2011/12 Formaları



Son 3 senedir yapılan riskli denemeler yerini yeni sponsorla birlikte sadeliğe ve orjinale döndürmüş. Ne zamandır sarı formamız yoktu iyi olmuş. Gerçi bu sarı o sarı değil ama pembe-bej'den sonra iyi dünya güzeli.
Related Posts with Thumbnails