Mart 08, 2010

Andre Santos'un Skora Etkisi.


Son Antalyaspor maçında 3 puan Andre Santos'un golüyle geldi. Diyarbakırspor maçında da 1 puanı Andre Santos getirmişti. Geldiğinden beri Fenerbahçe formasıyla attığı 11 golün sadece 2si Fener'i kurtamış.
Bir de Alex fenomenimiz var. Alex bu sene şimdiye kadar 14 gol atmış. Bunlar sayesinde ligde Bursa deplasmanı ve Ankaragücü maçında direk 3 puan, Galatasaray maçında da attığı 2 golle 2 farkı sağlayıp 2 puan kazandırmış takımına. Kupa da 2 maçta fark yaratarak 6 puan kazandırmış. Avrupa'da da Sheriff deplasmanında direk sonuca 3 puanla etki etmiş. Yani attığı 14 golün 8i takımına maç kazandırmış. Verdiği asistler de cabası.
Andre Dos Santos bence çok iyi oyuncu ama yerinde oynadığında. Böyle devam ederse Alex kadar olmasa da Güiza'dan çok daha fazla takımının kazanmasına yardımcı olacaktır.
Bu yorumda attığı golün rakibi çözmesi ya da verdikleri asistler dikkate alınmamıştır. Direk gol üzerinden hesap yapılmıştır. İş asiste kalırsa Alex'e birkaç sene kimsenin yetişemeyeceği aşikardır zaten.

2 yorum:

steven_stiffler dedi ki...

Aman hocam gol atsın da,skora etkisini yemişim.

Gol atması sevindiriyor bizi.Hele ki Güiza'nın kaçırdıklarını görünce...

Bu arada blogun girişindeki uyarı daha ne kadar kalacak ? Blogspot'a sık sık mail yazsanız,düzeltirler diye düşünüyorum.

Selamlar...

Metonet dedi ki...

valla uğraşıyoruz sık sık ama gerekli mercilere uğraşamadık daha. müşteri memnuniyeti 0. t.c. blogger gn. md. de ilgilenmiyor kimse. türk işi gibi çok. ordan oraya sürükleniyoruz ama sonuç 0.

Related Posts with Thumbnails