Ekim 10, 2008

Sıra Skibbe'de


Resimdekilerden sadece ortadaki ikisi kaldı.Sezgin olanın ise yalnız kalması an meselesi gözüküyor bu hamle ile.Bir hocanın yardımcılarını işten çıkarma eylemini başka bir perspektifte bir departmanın operasyon görevililerini çıkarıp müdüre ültimatom ya da mesaj vermek boyutunda inceleyebiliriz.

Sanmıyorum Skibbe'ye sorduklarını bunu yapmadan önce.Zira o da "çıkarın beni bozmaz" demiş olamazdı sorulmuş olsa.Peki o zaman bu ne anlam taşıyor.Meslek körlüğü denen birşey vardır.Bir işin içinde yoğun olarak bulunan uzman bazen görmesi kolay olanı ile göremez.Öyle oldu da "Bu yardımcılarla olmaz" müdahalesi mi yaptı yönetim?Hiç sanmıyorum...Öyle değilse de bu açık olarak Skibbe'ye "Hadi koçum topla bavulu" mesajıdır ki bu da çok çirkindir.

Bizim geleneğimizde sezon ortası hoca göndermek yoktur Kalli istisnai bir durumdu diyenler yardımcıları kovup hocaya aba altından sopa gösterince bu geleneğe sahip mi çıkmış oluyorlar?Onu da hiç sanmıyorum.

Su dakikadan sonra bildiğim tek şey bu sezonu 3 büyüğün de başladığı hoca ile bitiremeyeceğinin belli olmasıdır.Bununla ilgili de 2 fantezi senaryom var;

1-)Fener'e Luce, G.Saray'a da Daum gelir.Trabzon şampiyon olamazsa sezon sonu mutlu sona ulaşan bir ilkin (3 büyükte de şampiyonluk yaşamak) sahibi olur.

2-)G.Saray Skibbe'nin yerine uzun süredir önüne uzatma kontratı konmayan Terim'i getirir.Milli Takım'ın başına da Ertuğrul gelir ve hükümet de dahil olmak üzere "onlar" muradına erer...


Nasıl,güzel komplolar değil mi ?


Not:Sezon başı Ali Şen ilk giden Ertuğrul olur demişti ve gülmüştüm.Bu adam gerçekten kluplerdeki derin devlet mevzularından çok iyi anlıyor...

Ekim 09, 2008

Denizli Beşiktaş'ta!..


Ve Mustafa Denizli resmen Beşiktaş'ın başında.. 1 yıllık resmi sözleşmeye imza atan Denizli, sezon sonunda hedefe ulaşmak istediklerini kaydederken, taraftarı olduğu siyah beyazlı camiaya geldiği için şükrettiğini belirtti!

Dr. Nalkapon

Çirkinsin!!!


8 Aralık 2007


"Ertuğrul Sağlam'a 2 maçlık kredi verdiğimiz iddiaları yalan. Daum ile 1,5 yıldır görüşmüyorum. Ben Beşiktaş Kulübü başkanı olduğum sürece Samet Aybaba ve Mustafa Denizli bu kulüpten içeriye giremez."


9 Ekim 2008


"Geçen sene Bursa maçı oynanmadan önceki atmosfer herkesin takdiridir.Hocamızla ilgili belli spekülasyonlar vardı.O günün şartlarına göre doğru bir açıklamaydı.Samet hoca ve sayın hocamızı korumak için böyle bir açıklama yaptım."

Ekim 07, 2008

Güle güle!..


"Adam gibi adam" dedi taraftar ona! Ve O, bugün çıktı; "Adam gibi geldim, adam gibi bitiriyorum" diyerek, parayı gündeme getirenlere, görevdeyken teknik adam arayanlara tokat gibi ama yine saygılı cevaplar verip gitti! Belki de başarısız oldu, ama adamlığı baki kaldı! Güle güle Ertuğrul Sağlam..
Related Posts with Thumbnails