Mayıs 09, 2009

O An #41


Herkes 90+3 de gelen golle kendinden geçti ama maçın karesini durum 1-0'ken Pep ve Guus verdi...Acaba skor tersi olsa aynı görüntü sahnelenir miydi?

Mayıs 08, 2009

Drogba günah çıkarttı!

"Maçın ardından televizyondaki görüntülerime şahit olunca kendimden utandım, sanırım biraz abartmışım."

Mayıs 07, 2009

Nihat'ın Gol Orucu


Bugün itibariyle, milli forma altında attığı golleri çıkartırsak, 1 yılını golsüz tamamladı Nihat. Sezonun büyük kısmını sakatlıklarla geçiren Nihat son golünü bundan tam bir sene önce 7 Mayıs 2008'de Recreativo Huelva'ya atmıştı...

İçkiyi Bırakmak Mı?


*İçkiye dokunan dudaklar bizim dudaklarımıza dokunamayacaklar.
Resimdekilere bakınca insan bir kez daha düşünüyor...

Mayıs 06, 2009

Damlaya Damlaya Süper Lig


Ankara'da 15-17 Mayıs'ta ASAŞ Stadı'nda oynanacak olan Bank Asya 1. Lig Ekstra Play-Off maçları öncesinde Karşıyaka yönetimi ile taraftarlar, kulübe maddi destek sağlamak için "Damlaya damlaya Süper Lig" kampanyasını dün resmen başlattı. Profesyonel Şube Başkanı Tayfun Yelkenbiçer, Taraftarlar Derneği Başkanı Okan Kırmacı ve Çarşı Grubu lideri Taner Ütüklerli'nin kampanyayı 10 bin lira yatırarak başlattığını açıkladı. Yöneticiler kampanyaya katılmak isteyenrlerin, Yapı Kredi Bankası Yalı Şubesi'nde açılan 803-81361877 nolu hesaba para yatırabileceğini açıkladı.
.


Yelkenbiçer kampanyadan en az 1 milyon lira gelir beklediklerini ve bu paranın Karşıyaka'ya zor döneminde ilaç gibi geleceğini belirterek, "Altı yıldır mücadele ettiğimiz Bank Asya 1. Lig'de ilk kez Süper Lig'e bu kadar çok yaklaştık. Büyük küçük demeden herkesin maddi desteğine ihtiyacımız var" dedi. Yelkenbiçer, kampanyaya katılanlara verdikleri paraya karşılık bağış makbuzu kesileceğini de belirterek, "Bağış sahipleri, bu makbuzları işyeri hesaplarında da kullanabilecekler. Karşıyaka bu kritik dönemi taraftarlarıyla omuz omuza aşacaktır. Şimdi destek zamanı" diye konuştu.

Absolut #25 (Video)

Mayıs 05, 2009

Mayıs 04, 2009

Bank Asya 1. Lig'de Son Durum



Manisaspor ve Diyarbakırspor'un doğrudan Turkcell Süper Lig'e yükseldiği Bank Asya 1. Lig'de 33. hafta karşılaşmalarının ardından play-off oynama hakkını kazanan son takım Karşıyaka oldu.
Bank Asya 1. Lig'de, 21. haftada o haftaya kadar ilk 6 sırada hiç yer almayan Boluspor'un Çaykur Rizespor'u geride bırakarak ilk 6 içinde yer almasının ardından, bu 6 takım 33. haftaya kadar değişmedi. Geçen hafta ilk 6'da yer almayı garantileyen Manisaspor ve Diyarbakırspor'un bu hafta doğrudan Turkcell Süper Lig'e yükselmesinin ardından, Altay, Boluspor ve Kasımpaşa'dan sonra play-off oynayacak 4. takım da Karşıyaka oldu.

Bu takımlardan Manisaspor, ligin başından beri ilk 6 sırada yer alırken, Kasımpaşa 1, Altay 3, Diyarbakırspor 5, Karşıyaka ise 6 hafta sıralamada ilk 6 ekip arasında olamadı. Boluspor ise ilk 20 hafta geride götürdüğü mücadeleyi, 21. haftadan sonra rakiplerine kaptırmadı.



Lig statüsüne göre 3. ile 6. sıra arasındaki takımların play-off maçları yapacağı ligde, ilk maçlarda 3. ile 6., 4. ile 5. takımlar mücadele edecek. Bu maçların galipleri, Turkcell Süper Lig'e yükselen son takım olmak için finalde karşılaşacak.
Ligin son haftasında, takımlar, play-off ilk turunda rakiplerinin belli olmasını bekleyecek. 4 takımdan üçü ligin son haftasında düşme hattındaki ekiplerle mücadele edecek.
Bu takımların son hafta oynayacakları müsabakalar ve ikili averaj durumları şöyle:

Kasımpaşa (55 puan)
Kasımpaşa-Sakaryaspor
Altay'a ve Boluspor'a üstün


Altay (55 puan)
Altay-Kayseri Erciyesspor
Kasımpaşa'ya geride Boluspor'a genel averaja bakılacak


Boluspor (53 puan)
Boluspor-Güngören Belediyespor
Kasımpaşa ve Karşıyaka'ya geride Altay'a genel averaja bakılacak


Karşıyaka (51 puan)
Çaykur Rizespor-Karşıyaka
Boluspor'a üstün

Yenikent Asaş Stadyumu


Bank Asya 1. Ligi Play-Off maçlarının oynanacağı, diğer bir deyişle Süper Lig'e son biletin verileceği yer. 19600 oturma kapasitesine sahip. Normal çim kaplı ve ışıklandırma mevcut...

Mayıs 03, 2009

Karşıyaka Mucizesi






Blogda çokça yazdım, bu takım Play-Off' a dahi kalamaz artık diye. Gün, tükürdüğünü yalama günü. Hem de seve seve. Karşıyaka uzatmalarla birlikte 70 dakika 10 kişi oynadığı maçta, 2 kere geri düşmesine rağmen Boluspor'u 90+3'te Fuat'ın attığı golle 3-2 yendi ve adını Play-Off'a yazdırdı. Altay'ın Adana deplasmanında beraberlik almasından sonra Manisa ve Diyarbakır kolkola Süper Lig'e çıkarken, Play-Off yarışı da bugün itibariyle bitti. Son hafta oynanacak maçlar 3-6 arasındaki takımların olası eşleşmeler için yerini etkileyecek sadece. Ancak Kasımpaşa, Bolu ve Altay'ın rakipleri ise düşme hattından takımlar. Bu bağlamda düşecek takımları belirleyecek olan da çıkmak için didinen takımlar olacak.


Haftaya Karşıyaka'nın oynayacağı maç yerini belirlemek için önemli olsa da, oyundan atılan 2 oyuncunun da eksikliğiyle prestij maçını geçmeyecektir. Bu arada kim kimden çaldı bilmiyorum ama yesil-kirmizi.com 'daki kısıtlı özet Ajansspor ile aynı. Karşıyaka'yı temsil ettiğinin iddia eden bir sitenin en azından maç özetini koyması gerekirdi. Bu konuda kafsinkaf.org'u tebrik ediyorum...


Hazır bol keseden atıyorken devam edeyim. Karşıyaka'nın çıkabilmesi için kafamdaki sıralama şöyledir; 3. olan Kasımpaşa ile 6. Karşıyaka oynarsa Karşıyaka finale yakın olabilir. 4. Altay ile 5. Bolu arasındaki maçtan da Bolu galip çıkarsa, Karşıyaka'nın çıkma ihtimali artar. Diğer ihtimaller içerisinde Altay'a şansı tutmayan Karşıyaka'ya çok şans vermiyorum...
Related Posts with Thumbnails