Temmuz 02, 2010

Yossi Benayoun Chelsea'de.

Nedir bu kadar istek anlayamadım ama muhtemelen Abrahamovic kontenjanından geldi Yossi, sezonun ilk transferi olarak. Bu arada bizimkilere ders olsun, resmi sitede başlığın hemen altında, Chelsea Liverpool'lu Yossi'yi kadrosuna katmaktan çok mutlu olmuştur yazıyor. Biz de rakiplerinde oynadıkları dönemleri sitelerine yazmayan zihniyete selam olsun. Hatta daha da ileri giderek Chelsea'ye Liverpool'un attığı Torres golünde asist yaptığı bile yazıyor. Endüstriyel ama delikanlı futbol.

Write The Future; Robinho's Future

Reklamda oynayan herkes veda edince, hatta Ronaldinho kupaya bile gelemeyince alternatifi Robinho olmuş. Dünyanın en güzel futbol reklamının bu hale gelmesi büyük bahtsızlık. Yaklaşık 1 saat sonra Nike, 6 saat sonra da Puma kullanan takım sayıları bire inecek. Adidas geleceği yazmaya en büyük aday halini alacak. Finalde 1 Adidas banko olacak, rakibi Puma ya da Nike olacak.

Edit: Nike kime el atsa çürüttü. Arda da cacık olacak galiba.

Temmuz 01, 2010

Çok Şükür.

Galatasaray tarihinin belki de en karaktersiz adamından kurtulmanın dayanılmaz hafifliğini yaşıyorum. Atletico, Fenerbahçe ve Manisa maçlarında yaptıklarından sonra diğer maçlarda oynamasına izin veren yönetimin Caner'i almaya kalkacağından korkuyordum. Ama korktuğum başıma gelmedi. Rahatladım. Fener'e hayırlı olsun. Varını yoğunu ortaya koyacağından eminim. Sevmediğimiz Emre bile 1000 tane Caner eder zannımca.

Haziran 30, 2010

Behlül Nihat

Nike'ın "Write The Future" sloganlı reklam zincirinin Türk halkasında Arda başrolde, Nihat ise Behlül... Hiddink de ucundan arz-ı endam ederek ilk reklamına katılıyor Türkiye'deki...


Haziran 27, 2010

İki Resim Arasındaki Tek Fark

Frank Lampard 2010

Geoff Hurst 1966


1966 yılında Geoff Hurst'un şutu çizgiyi geçmemesine rağmen turu İngiltere'ye getirirken, Frank Lampard'ın şutu çizgiyi geçip gol değeri kazanamadı ve o sırada 2-1 olan maç 4-1'lik sonuçla Almanya'yı çeyrek finale çıkardı. Tarih genelde tekerrürden ibaretse de futbol böyle hikayeler yaratmayı, intikamlar almayı seviyor...



Related Posts with Thumbnails