Eylül 21, 2011

Nihat Kahveci.


Unutmadık ama sahalarda da göremiyoruz. Avrupa'dan gelen teklifleri değerlendiriyorum dediğinde ümitlenmiştik ama kapanalı çok oldu transferler. Ocak'a kadar ne yer ne içer? Milli Takım'a geri dönebilir mi? Meçhul. Sabah'tan çıkan Beckham'ın yanına gidiyor geyiği var. Doğru olmasını umalım ve bekleyelim. Unutmamaya çalışalım.

Eylül 19, 2011

Torres v Carroll


Torres €58,5m, 2 gol. Carroll €41m, 3 gol. Taraftarların ahı tutuyor. Formsuzluk bir yana düzelemeyiz der gibiler, sezon başından beri. Neden geldim İstanbul'a sendromunun İngiliz versiyonunu yaşıyorlar. Chelsea Shevchenko, Liverpool da Crouch tuzaklarına bir kez daha düşmüş gibi. Fabregas'ın transferinden sonra Premier League'in en büyük geyikleri olmaya aday bu 2 isim. Ha attı atacak diye bekledik, o yüzden başka bir yere gitmedik.

Kazanmaya Alışmak

Yıllardır kaybetmeye alışan bir takımı devralan Fatih Terim'in işi çok zor. Son 2 maça bakarsak,  futbolcular değişmiş olsa da, oyuncu kalitesi artsa da, herkes tedirgin. Herkes beklemede. Birbirini tanımayan ilk 11, formsuz Baros ve yavaş defansla takım uyum sağlayana kadar sıkıntı çok. Hem bize, hem de onlara.

Bu kötü oyunla da olsa, seri yakalamamız şart. Kazanmaya alışmak gerek. Son serimiz Bülent Ünder dönemi 3 maçtı ki 2si küme düştü. Son 3 senede takımın, taraftarın, yöneticilerin kimyası çok bozuldu, hatta yok oldu. Allah bize sabır, hocaya mütevazilik, futbolculara da güven versin. Yoksa dün oynanan oyunun, geçen sene Beypazarı Şekerspor maçından pek farkı yoktu.

Kocakafa

Arda Turan yavaştan sevdiriyor kendini Vicente Calderon'a.

Senden Büyük Oğlum Var Benim!


Alex Ferguson rakiplerini birer birer saf dışı bırakmaya devam ediyor. Wenger'den sonra Villas-Boas da eli boş döndü Old Trafford'dan. United dağınık olmasına rağmen acımadı Chelsea'ye de. Rooney geçen sene bıraktığı liderliği geri alarak başladı sezona. Chelsea'de, Villas-Boas'ın işi bu Torres'le zor biraz. Artık gol atmaya başlaması lazım. Forma girmezse yarış 2 Manchester takımına kalacak ki, avantaj her zaman olduğu Sir'de elbette. 

Eylül 18, 2011

2011/12 Spor-Toto Süper Lig'in Sponsorları



Fazla değişiklik yok. Hala sponsor bulmakta zorlanıyor takımlarımız. Spor-Toto sıkışan takımları kurtarmış gözüküyor. Formalarda durum ; Adidas 6, Nike 3, Lotto-Lescon-Puma 2, Hummel-Errea-Umbro 1. 


Liste şu şekilde;
Takım (Forma); Göğüs / Sırt / Kol / Şort
Fenerbahçe (Adidas) ; Avea / Ülker / Türk Telekom / -
Trabzonspor (Nike) ; Türk Telekom / Ülker / - / -

Bursaspor (Puma) ; - / Ülker / Nesine.com / -
Gaziantepspor (Adidas) ; Turkoil / Antepia / - / Spor-Toto
Beşiktaş (Adidas); Toyota / Ülker / Avea / -
Kayserispor (Adidas); Spor-Toto / Nesine.com / - / -
Eskişehirspor (Adidas) ; Eti / Eti / - / Eti 
Galatasaray (Nike); Türk Telekom / Avea / Ülker / -
Kardemir Karabükspor (Lescon) ; Kardemir / Çelik-İş Sendikası / - / Spor-Toto
Manisaspor (Lescon) ; Vestel / Vestel / - / -
Antalyaspor (Puma) ; Sunexpress / Aksa / Medical Park / Aytemiz

Belediye (Nike) ; Spor-Toto / Ülker Gold / Fakir
Ankaragücü (Lotto) ; - / - / - / -
Gençlerbirliği (Lotto) ; Caprice Gold / Medicana / Caprice Gold / Caprice Gold
Sivasspor (Adidas) ; Spor-Toto / Marka / - / -
Mersin İdman Yurdu (Hummel) ; Soil / bpet / - / -

Samsunspor (Errea) ; Spor-Toto / - / - / -

Orduspor (Umbro) ; Spor-Toto / Aksa / - / -


2010/11 Spor-Toto Süper Lig Sponsorları
2009/10 Turkcell Süper Lig Sponsorları
Related Posts with Thumbnails