Ağustos 22, 2010

Sıra Sende.

Young Boys maçları sonrası Aykut'la başlayan, Sivas maçıyla Rijkaard'ı etkisi altına alan eleştiri yağmurunda sıra perşembe'ye kadar Schuster'e geçti. Yurdum medyası eline geçen fırsatı boş geçmez. Her mağlubiyete şampiyonluk kaçmışcasına önem veren, bilgili ve bir o kadar da tecrübeli kalemler, yarın olası bir Galatasaray galibiyeti sonrası tüm gücüyle Schuster'i eleştirecekler. Hemen maçın ertesine Fotomaç'ın 'Hüsran' ve 'Erken Fren' başlıklı haberlerini girmesi ilk sinyaller.
Ben demiştimciler, bir Guti-Quaresma ile Nobre-Nihat'la olmaz diyerek ahkam kesecekler. Maç özetlerine para vermeyip, bilgisayar oyunundan çıkma karelerle yapılan hataları anlatacaklar, eski örneklerle birleştirecekler. Hatta onlara yardımı olacaksa, geçen sene Rijkaard bile ilk 6 maçı kazanmıştı gibi bir örnek verebiliriz.
Tabi perşembe günü Aykut ve Rijkaard sıra bekliyorlar. Onlarda azalan ilgiye karşı birkaç hamle yapmak isteyebilirler, ya da hemen bu hafta sonu toplu intihara girişebilirler. Zaten Fatih Terim aportta bekletiliyor küpürlerde, yedeği de Tugay şimdiden.
Adamlar haklı beyler. Yılmaz Hoca'nın da dediği gibi Guti-Quaresma'yla babam da şampiyon olur sonuçta. Ama o babalar hiç ortaya çıkmazlar ya da biz göremeyiz. Barcelona'yı bende Şampiyonlar Ligi şampiyonu yaparım diyenlerin UEFA'da bir tur geçemediği günleri bir biz biliriz.
Bu arada maçı uzaktan kesik kesik izledim. Nasıl oynadı da yenildi Beşiktaş bilmiyorum. Ama rakip Belediye, başında da Abdullah Avcı olduğu sürece herhangi bir büyüğün yenilmesi sürpriz değildir. 3 büyüklerle yaptığı 20 maçın 6.sını kazandı bugün itibariyle.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails