Ağustos 25, 2010

Bir Transfer Hikayesi Daha / Ahmed Barusso

Galatasaray'ın ön libero sorununu çözmek için getirilen Türk ya da Müslüman isimli yabancı oyunculardan biri daha. Afrika Kupası 3. Gana Milli Takımı'ndan direk İstanbul'a geldi Barusso, Roma'dan kiralanarak.
Son Feldkamp döneminin devre arası transferlerinden. 1 sene önce de adı Beşiktaş'la anılmıştı, kısaca Galatasaray'a bir şekilde gelecekmiş zaten. Yarım sezon Galatasaray macerasında muhtemelen herkes sadece 5-1'lik Leverkusen maçında attığı penaltı ile hatırlıyordur O'nu. Zaten topu topu 3 maça çıktı Galatasaray'da, sadece 1 tanesinde ilk 11'deydi. Feldkamp ve sonrasında Cevat Hoca da kullanmadı Barusso'yu ve sonrasında yine kiralanmak üzere Roma'ya gitti. 5 ayda, 3 maçta 99 dakika oynamış ve bol bol İstanbul havası almış oldu.
Birkaç sene öncesine kadar gelecek vadeden oyuncu gözü ile bakılıyordu ancak bu vaad belki de sadece Serie B için geçerli idi. Galatasaray'dan sonra her sezon başka bir takıma kiralandı. Şu an Serie B'de Torino forması giyiyor. 1-2 sene zarfında bir Türkiye macerasında daha görecekmişiz gibi geliyor nedense.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails