Ağustos 19, 2010

Manken Değil Futbolcu İstiyoruz.

Acaba çok mu şey istiyoruz. Koca Sarı-Lacivert, maviye, Koca Sarı-Kırmızı her sene başka bir renge mi bürünecek? Chao erken davranmış ama ben sadece Galatasaray'a değil, Fener'e de geydirme tarafındayım işin.
Turuncu dedik tamamdır, mor rakibin psikolojisini bozuyor o da okey ama aynı adama 3-4 forma satacam diye de takımın ruhuyla bu kadar oynanmaz. Aslan logosu mu kazanacak maçı? Fener kaç kez mavi forma giymiş?
Ben söyleyim 3. 3 maçta galibiyet yok. GS, mercandı, aslandı derken Belgrad'da 2'yi yiyemediği için 5 atmış 1 kez, diğerleri hezimet. Biz sarı-lacivert biliriz, sarı-kırmızı biliriz. Her maç futbolcuları manken gibi pazarlama mecrası haline getirirsen, tek derdin para kazanmak olursa, Karpatların kıytırık takımıyla berabere kaldık diye sevinirsin. Fener'in daha açıklanmayan yeşil forması var TFF kataloğunda. Onu giyecek maç kalacak mı bakalım.
Eskiden altın forma, füme forma da gördük ama en azından bir şekilde belirgin bir sarı-kırmızı vardı ve zaferler kazanıldı o formalarla.
Tabi bir forma yüzünden mi yenemiyor bu takımlar diye soracaksınız? Cevabı basit. Bu formaları bu hale getiren adamlar yönetiyor bu takımları. Kendi ruhlarını bilmem ama bu takımların ruhu parayla satılmaz. Zaten o paralarla da bir şey yapamıyorlar.
İlle bir renk seçip forma yapacaklarsa, forma değil T-Shirt yapsınlar. Onu alalım ama şu renklerle oynamasınlar artık. Zaten her mağlubiyette uğursuz deyip rafa kalkıyor formalar. Masrafa yazık.
Bu arada ilk gördüğümde dikkat etmemişim, Stoch ablayı fena kesiyor.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails