Ağustos 21, 2010

Mazi Kalbimde Yara / Tobias Linderoth.

Tarih 12 Haziran 2007. Transferlerin sezon başlamadan yapıldığı dönem. Hala yerini dolduramadığımız yerlerden bir başkası, Suat'ın Conceiçao'nun yerini doldurmaya, ön liberoya geldi. Ama olmadı. O da dolduramadı yerlerini. Arka arkaya yediğimiz gollerden sonra, bir Sion deplasmanında attığı 2.golle yer etti kalplerimizde.
Ardından nükseden sakatlık ayırdı bizi ama ne ayırmak. 2.senesinde sadece 2 maç oynayacak derecede. Rijkaard da oynattı bir kaç maç ama sakatlık ağır bastı.
Ha geldi gelecek dedik, ondan başka kapıya gitmedik diyor Ahmet Bey, ama 2,5 senede gelen giden olmayınca, beklenen oldu ve artan yabancı trafiğinde yol verildi Linderoth'a.

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra futbolu da bıraktı Linderoth, genç sayılabilecek yaşta. İstediğini ve istediğimizi veremedi Galatasaray'a. Bu dönemde aldı ücretini, hem de yabancı kontenjanını doldurarak. Ama borcunu Topal'ı kazandırarak ödedi belki de Galatasaray'a. Linderoth'un yokluğu Topal'la dolduruldu ve Türkiye bir ön libero kazandı. Ama yetmedi bize. İçimizde ukte kaldı Linderoth. İyi mi kötü mü olacağını göremeden ayrıldı yollar.
Elde yapacak hiçbir şey kalmayınca, İsveç'te ve Danimarka'da aldığı 'Yılın En İyi Oyuncu' ödülleri ile beraber ayrıldı Galatasaray'dan sadece 25 maç ve 1 gollük istatistikle.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails