Kasım 12, 2009

Bokunu Çıkarmak.


Millet olarak en sevdiğimiz şeydir bildiğiniz gibi. Ve blog dünyasına da bu sistemi adapte ederek bekleneni yapmış olduk. Zaten uzun zamandır birbirine küfür etmelerden başlayan iş hacklemeye kadar varmış bugün,az önce öğrendim Golsüz Eşitlik'ten. Hatta üşendim resmi de ordan aldım. Nedir peki problem ya da amaç?
Blog dediğin internet günlüğü denen, kendi fikirlerinizi yazabileceğiniz, yorumlarını yapabileceğiniz bir olgu. İş büyüdü, biz bile açtık. Kafamıza göre takılıyoruz. Hatta bir D-Smart postundan diye düşündüğümüz flaglenme durumumuz bile var. Ama zaten biz buraya yazmaya başlarken, buradan sıçrayıp spor yazarı olmak gibi bir amacımız yoktu. Ya da birileri reklam versin para kazanalım (eğer kazanacaksak az buzda bir rakam olmayacak tabi). Biz amiyane tabirleri kahvede konuşmak yerine buraya yazıyoruz.
Şimdi bu hackleyenlerin, birbirlerine küfür edenlerin, ordan buradan atanların ve atılanların amacı denir? Biz mi normal değiliz, onlar mı ben çözemedim? Daha doğrusu, asıl soru, buradan nasıl bir rant beklentileri olduğudur ki onu bulamadım.

2 yorum:

Ozan dedi ki...

vay be bu işleri de kendimize uydurduk, şaşırmamak gerek.

Unknown dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Related Posts with Thumbnails