Kasım 08, 2009

Neredesin Mehmet Yıldız?


Bu sezon 16. maçında 12. mağlubiyetini aldı Sivasspor bugün. Mehmet Yıldız ve Bilica'sızlık işini epeyce zor soktu Sivasspor'un. Muhsin Ertuğral'ın elinde defans alternatifi olmayınca o ne yapacak. Taraftar bile isyan etti Yasin'e. Maç içinde her top geldiğinde Yuuuhhh! sesleri yükseliyordu maçın son bölümlerinde. 24 şut çekti Sivas ama kaleyi bulan sayı 10. Topu ileride tutan en önemli kalesi Mehmet Yıldız'ın olmaması Sivas'ı çok zorluyor. Erman Kılıç'la çok iş yapabilir Mehmet Yıldız sahalara dönerse. 2 topu direkten döndü Sivas'ın, biri Erman'ın süper frikiği.
Kayseri tarafında geçen haftadan sonra beklenen oldu. Yine çok gol kaçırdılar ama Cangele'nin biraz da canlı yayın etkisi diyebileceğimiz oyunuyla 4 gol attı Sivas'a. 4 asistte Cangele'den. 1 de fantezi yapıp 5. golü kaçırdı. Atsaydı yarın manşetteydi. Gökhan'ın ilk golü de çok şık.
Mehmet Topuz'un gidişi çok bozmamış takımı en azından artık takım oyunu oynayıp pas yapıyorlar, non-stop şut geçen adam yok. Yerine 8.golünü atan Makukula ve Fener mağduru Gökhan var. Bir de Birmingham City'den transfer Semih var Makukula'nın yedeğinde. Avusturya macerası çok yaramış Tolunay'a.
Yine güzel bir Anadolu maçı izledim. dün de dediğim gibi LigTv tüm maçları versin. 4 büyüklerin sıkıntılı maçlarından çok daha eğlenceli.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails