Ocak 17, 2009

Transfere Kaka Bulaştı


Manchester City'nin overrated transfer teklifinden sonra ilk açıklamaları Mourinho, Sir Alex ve Wenger üçlüsünden biri yapar diye düşünüyordum. Yanılmadım. Arsene Wenger açmış ağzını yummuş gözünü; “Bu haksız ve ahlâksız bir teklif. Bu para City kulübü tarafından ortaya çıkartılmış bir artı değer değildir. Abromovich Chelsea’ye geldiğinde aynı şeyleri yaşamıştık Ekonomik darboğaz içindeyken böyle ‘dünya dışı’ bir teklif çok ahlâksızca bir davranış. İngiltere’de her gün 3 bin kişi işsiz kalıyor. Kulüpler darboğazda. Bizim de paramız var ama kalkıp 2 yılda bütün kulüp unsurlarını kenara koyarak parayı tek bir oyuncuya yatırmıyoruz. Ben Arshavin’den ‘bu ortamda 20 milyon pound etmez’ diye vazgeçerken bu gerçekten çok haksız bir davranış. Biz sorumlu kişileriz. Büyük kulüp olmak kalıcılıktan geçiyor. Çok merak ediyorum birkaç yıl sonra bu kişiler nerelerde olacaklar.”


Rakamlar çok sağlıklı değilse de havada uçuşan 100lükler, -bu transfer gerçekleşirse - Zidane'nin Real Madrid'e 76 milyon € karşılığındaki rekor transferini tarihe gömecek gibi duruyor...

2 yorum:

Adsız dedi ki...

E canım endüstriyel futbol değil mi? Varsa paran, verirsin fiyatını alırsın istediğini.Çok konuşmasın Wenger.O'nu da satın alılar :))

Juan y Fer dedi ki...

Hello,
I think Arshavin is not a necessary player for Arsenal, and I think the same about Kaka and Manchester City.
Regards,
http://saqueneutral.blogspot.com/
(a blog about sport in English and Español)

Related Posts with Thumbnails