Ocak 14, 2009

Bu Ne Perhiz...



Bunun adı yalancılık mı, samimiyetsizlik mi bilemedim... TFF Başkanı Mahmut Özgener kendi ağzıyla aynen şöyle diyor : "Transferde yapılan yanlışlar nedeniyle kulüplerimiz borç batağına girdi. Borcu olan kulübe transfer izni vermedik, buna da izin vermeyeceğiz. Federasyon olarak mali disiplin açısından kulüpleri daha sıkı denetleyeceğiz"

Burada bahsettiğimiz Diyarbakırspor ise borç batağında çatır çatır transfer yapıyor. Son 5 transferinin haberi şu şekilde : "Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Diyarbakırspor, 5 futbolcu transfer etti. Kulüp başkanı Abdurrahman Yakut, bürosunda yönetim kurulu üyesi Salih Akçadağ ile düzenlediği basın toplantısında, transferini gerçekleştirdikleri Kartalspor'dan Zafer Şahin ve Mehmet Türkmehmet, Eskikişehirspor'dan Birol Hikmet ve Ersin Güreler ile Malatyaspor'dan Mehmet Albayrak'la sözleşme imzaladı. "

Sayın Özgener göz boyamak için bol keseden mi sallıyor, konu Diyarbakır olunca, arada vekiller olunca sesini mi çıkaramıyor, yoksa ondan habersiz işler mi dönüyor belli değil. Bu tranferler lisans için federasyona bildirilince ak koyun kara koyun ortaya çıkacak elbette. Ama insan sormadan edemiyor.Aynı sorundan sezon başı üç puanı silinen Aydınspor'un günahı neydi? Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?



Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails