Ocak 16, 2009

İzmir B.Ş. Belediye'den Destek ve Kampanya


İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentin Süper Lig yolundaki iki takımı Karşıyaka ve Altay`a destek olunması amacıyla kampanya başlatırken, her iki takımada 200`er bin lira bağışlandı!

Yapılan yazılı açıklamaya göre, Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden iki İzmir takımı Altay ve Karşıyaka'nın Süper Lig yolundaki mücadelesine Büyükşehir Belediyesi'nden destek geldi.
Kulüplerin başkan ve yöneticilerini makamında ağırlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, iki kulübün de ara transfer döneminde kadrolarını güçlendirebilmesi amacıyla kent çapında bir kampanya başlatma kararı aldıklarını belirtti.
Karşıyaka ve Altay kulüplerinin sezonun ilk yarısını iddialı bir konumda tamamladıklarını ifade eden Kocaoğlu, ''Herkesin taşın altına elini sokacağı bir kampanyayla bu kulüplerimize Süper Lig yolunu açmak istiyoruz'' dedi.
Kocaoğlu, Büyükşehir Belediyesi olarak verdikleri puana endeksli destekler saklı kalmak şartıyla iki kulübe de 200'er bin lira vererek kampanyayı başlattığını açıkladı. Kentteki tüm kurum ve kuruluşlarla İzmirlilere de çağrıda bulunan Kocaoğlu, imkanı olan bütün vatandaşların kampanyaya destek vermesini istedi.

Aziz Kocaoğlu, bu desteğin bir başlangıç olduğunu, bunun ''İzmir kampanyası'' şekline dönüştürülmesi gerektiğini söyledi.
Altay Kulübü Başkanı Melih Tandoğan, Altay Divan Kurulu Başkanı Erdoğan Tözge, Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Akif Ersezgin, Profesyonel Şube Başkanı Tayfun Yelkenbiçer ve yönetim kurulu üyesi Ali Alan, yeni kampanya müjdesiyle büyük sevinç yaşadılar.
Ersezgin, ''Buraya Altay Kulübü yöneticileriyle birlikte bugüne dek verdiğiniz destekler için teşekkür etmek ve ileriye dönük destek konusunu görüşmek üzere gelmiştik. Sayın başkanımız bir kez daha babalığını gösterdi. Kentimizin büyüğü olarak desteğini ortaya koydu. Tüm camiamız adına kendisine çok teşekkür ediyorum'' dedi.


kaynak: kafsinkaf.org

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails