Aralık 19, 2008

Tarih Tekerrürden Ibarettir

Bütün renkler aynı hızla kirleniyordu.Birinciliği beyaza verdiler - Özdemir Asaf
Deivid'in verilmeyen bariz golüyle mazlumlar sınıfının bir anda en beyazı haline gelen "lider" takımımızın tarihinden kısa bir görsel kesit sunmak istedim.

8 yorum:

Tuner dedi ki...

Önder bile pozisyondan sonra ne seviniyor ne itiraz ediyor... Ama öyl demeyin hakları yeniyor adamaların =)

Adsız dedi ki...

kayikci kavgasiyla bi yere varilamayacagini hala anlamadiniz mi? Hakemler kotu iste lig basindan beri ne skandal kararlar oldu. Bunlar muhtemel basarisizliga kilif olmasin.

Tuner dedi ki...

1-0 ondeyken atılan ve sayılmayan golun karsılıgı olarak 0-0 ken atılan bu gol yani.herşey birbirini dengeleyecekse kelebek etkisi bok yesin...

Adsız dedi ki...

Alıştık artık Şaibesaray ile Fenerbostan'ın sezonu 15 puan katkı ile bitirmesine,bari bize -15 puan sokmasalar bu sezonda da. Ligin 2. yarısında saha kapama cezalarımız da gelir ve 14 yılda 1 şampiyonluk istatistiğine kavuşuruz.
Çok sinir bozucu bir durumdu maçta olan biten ama en çok Önder Turacı'nın; "top, omzumla göğsüm arasında bir yere çarptı" demesi ve tek doğru sözü var , o da doğrudur top "eline" çarpmadı.Yazıklar olsun bu adama.Başka yazıklar olsun durumu da hakeme itiraz eden Gökhan Gönül,Guiza ve Yasin için geçerli.Konya'nın golünden sonra ,topun filedeki yırtıktan dışarı çıkmasını fırsat bilip, gol olduğunu bile bile Volkan'ın hakeme itiraz etmesine ne demeli...Sanki Fatoş'un Arif'li,Okan'lı,Emre'li ,Bülent'li,Şaban'lı kadrosunu izler gibi hissettim.

Arkhe dedi ki...

Nasıl da sevinmiş herkes, bir de Kazım'ın eli koymuşsun yaw.. :) o maçı da hakem hatasıyla kazandı Fener, Baki de zaten Kazım'a vurmamıştı, penaltı da yapmamıştı.. :)

Arkhe dedi ki...

Ayrıca Anelka'nın golünde el yoktu, elden beter bariz bir faul vardı..

Gayriciddimilliariza dedi ki...

E peki Arkhe elleri geçelim geçen sene çizgiden çevrilen topa ne diyeceğiz(Kazım Kazım)? Benim Beşiktaşlı oyunculara diyebilsem kızacağım noktalardan birisi şudur:"Fener derbilerinde hakemle oynamayın.Çifte zararlı çıkarsınız.Sahadaki oyununuza hırsla devam edin." Bu mantık doğrultusunda kart görmemiz,10 kişi kalmamız pamuk ipliği ki kalıyoruz zaten.Deivid'in golünde neden isyan çıkmadı?Lig sonunda averaj durumunda bu durum olsaydı kim serzenişte olacaktı? "Tanrı'nın eli"ayağı bi rahat dursun artık..Ve illa ki Justice for all..

Arkhe dedi ki...

Müdür;

Seninle pozisyon tartışmayacağım ama geçen sene İnönü'de kazandığımız maçı hakem hatalarına bağlamanız bana ağır saçma geliyor.

Related Posts with Thumbnails