Aralık 17, 2008

Page Design

Burada verdiğimiz görüntüye ertesi gün Hürriyet de yer vermiş ve böyle bir haber yapmıştı

TV'de rezalete Diyanet'ten büyük tepki

İlahiyatçı Doç. Dr. Mustafa Karataş’ın Kanal 7'de yayınlanan Muhabbet Kapısı programında bir ilk yaşandı. Programda ölen birinin nasıl kefenlenceği uygulamalı olarak izleyicilere anlatıldı.
İŞTE REZALETİN GÖRÜNTÜLERİ - VİDEO

Bir televizyonda programında böyle bir yayının yapılması büyük tepki doğurdu. En büyük tepki ise Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan geldi.
Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Profesör Doktor Şevki Aydın televizyonda uygulamalı olarak kefenlenmenin nasıl yapıldığını gösterilmesini hayretle karşıladı. Profesör Aydın "Böylesi ilk defa oluyor. Kefenlenme öğretilecekse bunu yapacak olanlara öğretilir. Kefenlemeyi de bilmesi gerekenler bilir. Her konu her yerde aynı içerikte öğrenilecek diye bir şey yok. Ben televizyonda bunu izlemedim ama böyle bir şeyin televizyonda yayınlandığını öğrenince de hayret ettim" dedi.
Diyanet İşleri Eski Başkanı Mehmet Nuri Yılmaz da televizyonda ölen kişinin kefenlenmesinin uygulamalı olarak gösterilmesini doğru bulmadığını ifade etti. Yılmaz şunları söyledi: "Kefenleme din görevliklerinin, gassalların işi, bunu halka göstermenin anlamı ne? Kefenlemenin eğitimi gassallara, din görevlilerine öğretilir. Bunun yanı sıra. Cenazenin nasıl yıkatılacağı, nasıl kefenleneceği anlatılır. Uygulamalı eğitimleri de yapılır halkı ilgilendiren bir şey değil. O yüzden bu tur yayınların yapılmasını yadırgıyorum
."



Şimdi olay buraya kadar normal, konuyla ilgili yetkililerden beyanatlar falan. Sayfadaki komedi daha altlarda. Bu haberin altındaki reklamlara dikkat.

V-Pills Süper Fiyat
Bitkisel Büyütücü & Performans
Arttırıcı Destek En İyi Fiyata.


Erkeklere Özel Ürünler
Gücünüzü Ve Heyecanınızı Arttırın
Süper Güç, Süper Enerji.


V-Pills Performans Hapı
Erkeklere Özel Maksimum Performans
Geciktirici Uyarıcı İstek Arttırıcı


Ateşli Cesaretli
Kararlı, çekici, seçici, aranılan,
Özel Bir Kişi Olmak İster misiniz?

Ulan tuvalet kağıdı diye kullanılmayacak bir gazete olsanız bile o kadar tirajınız olduğunu düşünürsek adam gibi page design bilen bir adam alın işe.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails