Mayıs 29, 2010

Kulüpler Karışık.

Hedef şaşırtmaların işe yaramadığı çıktı bugün ortaya. Bursa şampiyon olsun, Rüştü'nin yediği goller şaibeliydi açıklamaları boşa gitti. Galatasaray'ın tüzük toplantısı yetersiz sayı sebebiyle ertelendi, Fenerbahçe kongresinde de muhalif sesler ortamı gerdi.
Bursa'nın yarattığı devrim bu olsa gerek. Yönetimler, çoktan kaybetmeleri gereken desteği kaybetmeye başladı. Galatasaray'da görünen tek düzgün iş Rijkaard iken, Fenerbahçe'de diğer branşlar öne çıkıyor. Ama bu ülkede spor futboldur. Şampiyonluk kaçarsa, yakılır köprüler. Üstüne 2-3 sene şampiyon olunmayınca zenginlik veya diğer branşlardaki başarı boşa gider. Basketbol finale serisine taraftar bile getiremezsiniz sonra.
Yönetimlerin zaafları takımları daha kötü günlere götürüyor. Sözlerle avutulma zamanı çoktan geçti. Herkes her şeyin farkında artık.

1 yorum:

TribunselSevda dedi ki...

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım diktatöryasının sona ermesi için sert ve onların boşluğunu doldurabilecek bir muhalefet gelmeli aksi taktirde zaten klübe ambargo koyan Aziz Yıldırım'ı o koltuktan kimse indiremez.

Related Posts with Thumbnails