Mayıs 24, 2010

Free Transferi Keşfeden Galatasaray.


Kewell, Leo Franco, Mustafa Sarp, Gökhan Zan, Serdar Özkan, Mehmet Batdal şimdi de büyük ihtimal Semih Şentürk. Dedikodular Amerika dönüşü kontrat diyor. Bir de hazır freeyken Hamit'i de alalım madem.
Bayrak adam tabir edilen futbolcuların büyük transfer yapması hoşuma gitmez ama Euro2008'den önce Serhat Akın'a verdiğim Türkiye'nin yeni Hakan Şükür'ü adaylığını almıştı Semih. Zaten milli takım Semih oynadığı zaman kazanıyoruz önermesi, bir zamanlar Hakan Şükür için söylenene benzer. Fener'e gelen her hocaya Semih'i oynatmadığında küfür etmiştim. Daum'a son maçta oyuna sokmadığı için ayrı bir küfür ettim. 122. dakikada gol atan biri o şampiyonluğu Fener'e getirebilirdi. Kendileri bilir. Benim işime gelir, Fener'deki tek sevdiğim adam Galatasaray'a gelirse.
Kendi değerlerini kaybetmeye başladı Fener. Rüştü, Tuncay, Aurelio, Appiah, Van Hooijdonk ve şimdi de Semih. İyi değil. Sistem çöküyor. Kendi kurduğu düzeni bitiriyor Aziz Yıldırım. Anelka, Appiah, Van Hooijdonk'tan sonra taraftarları Güiza, Maldonado gibi adamlara mahkum etmesi yetmediği gibi yıllarca Fener'de yedek beklemeyi, başka takımda oynamaya tercih eden, 50.000 kişinin sahaya çağırdığı bir adamı kaybediyor. Rıdvan'ın dediği gibi Semih gitsin mi?
Daum'a Semih'i bitir talimatı verildiğini zannediyorum. Tabi ya Gökhan Ünal, Mehmet Topuz gibi Fenerliler varken Semih'e ne hacet. Yazık Türk Futbol'una. Canaydın'a benzemeye başladı Aziz Yıldırım git gide. Hocanın işine karışıyordu biliyoruz ama Canaydın'ın Bülent, Hakan Ünsal, Arif operasyonunu da unutmadık.
Bu arada genç ve nöbetçi golcü Semih artık 27 yaşında ama hala genç sayılabilecek bir yaş. Eğer transfer haberi doğruysa hayatının peak futbolunu Galatasaray'da oynayabilir. O zaman nasıl hesap verilir o da ayrı.
Fener'de çoğu yedek olmak üzere 178 maç ve 65 gol gibi bir oran var. Milli Takım'da da 20 maça 6 gol. Geliyorsa hayırlısı olsun.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails