Ocak 21, 2010

Türk Olmak...


Tenis maçını dahi futbol maçına çevirebilmektir. Avustralya Açık'ta Marsel İlhan'ı destekleyen Türk fanatikler rakip taraftarların üstüne meşale atmış. Sessizlik diye bir şey kalmamış maçta. Eurosport yayını yarıda kesip başka maçı vermeye başlamış. Tanıtım fırsatını iyi kullanamamışız.
Medyamız da bundan kompleks duyması ayrı bir sıkıntı. Biz böyleyiz. Siz de öylesiniz. Tenis maçında olay çıkaranları kınayanlar, derbi maçta hiç mi olaylara karışmadılar acaba? Ayrıca Eurosport Sırpların, Rumların karıştırdığı maçlarda yayını kesmiş mi? Kesmemiştir muhtemel. Zaten dünya barbar diyor bize, tenis maçını pas geçsek değişecek mi yargıları. Hayır tabi ki. Zaten 1 tane tenisçimiz var onun maçında da yıkılıversin ortalık. İlk kez 2.tura çıkmışız. Bir anısı olsun bu da. Rakibin her hatasını alkışlayarak bir ilk gerçekleştirmişler. Yeni bir ekol olur mu acaba?
Bir de başka yerinden bakalım. Bence daha eğlenceli olmuştur izlemesi maçı bu şekilde. Direk tribün modeli. Ses, feryat, figan. Susup, kafayı sağa sola çevirmektense böyle bir sistem ayrı bir renk katmıştır olaya.

Edit: Ben kompleks yazmıştım, Stereo Cipolla kompleksin kasti olduğuna dair bir link vermiş. Buyrun.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails