Ocak 22, 2010

Futbol Hayatım Bitecekti.


Uğur, Linderoth, Alpaslan, Serkan Çakır, Baros, Kewell, Servet, Mehmet Topal. Bir sakatlandılar, pir sakatlandılar. Peki sorun bu futbolcularda mıydı, yoksa iyi çalışmayan kulüp doktor sistemi miydi?
Biri sakatlandı mı dönmek bilmiyor sahalara. Başlık Gençlerbirliği'ne giden Alpaslan Erdem'in ağzından. Ve şöyle devam etmiş.
'Galatasaray'da yaklaşık 4-5 ay sakatlık dönemim oldu. Ancak kulüp doktorları bu sakatlığımın nedenini bir türlü bulamadılar. Bu süre içerisinde maçlara, şiddetli ağrılarım nedeniyle iğne ve ilaçla çıkmak zorunda kaldım. Futbolcularda sıkça rastlanan stres kırığını, Galatasaray gibi büyük bir kulübün doktorlarının nasıl tespit edemediğini bir türlü aklım almıyor. Galatasaray'ın doktorlarının yanlış teşhis ve tedavileri, neredeyse futbol hayatımın bitmesine neden olacaktı.Emin hocamı tanımamış olsam ve Gençlerbirliği'ne transferim gündeme gelmemiş olsa, yani bu teşhis ve tedavide 1-2 hafta geç kalsam futbol hayatım bitebilirdi'
Emin Hoca Gençlerbirliği doktoru bu arada.
Geçen hafta Kırmızı Çizgi'de Baros'un sakatlığına değinen Hıncal Uluç, Baros'un Almanya'da platin taktırmasına söyle bir yorum yaptı. 'Oradaki doktor Wolfhart dünyanın en iyi spor doktorlarından biri, o yapmışsa doğrudur.' Ve ekledi. 'Florya'da Burhan Uslu döneminde bir mini hastane vardı ve diğer takım futbolcuları dahil o tesise gelip tedavi olurdu. Ne oldu o tesise?'
Dr.Burhan Uslu 1991-2001 yılları arasında Galatasaray'ın kulüp doktoruydu. Ancak sonra kendisi ile yollar ayrıldı. Bu ayrılmanın denk geldiği dönem kimin diye düşününce zaten herşey ortaya çıkıyor. Bize en çok eziyet çektirilen dönem.
Yönetim transferlerle iyi işler yaparken, işin arka tarafına da özen göstersinler. Burhan Uslu döneminde hatırladığım Okan var bir tek uzun sakat. Onun da ayağı kırılmıştı. En son da Uğur var ayağı kırılan. Peki ya diğerleri. Hepsinin mi ayağı kırıldı?
Kim sakatlansa uzun sürüyor. Bu sorun düzeltilmeli hemen. UEFA'ya giden yolda senede 50 maçın üzerinde maç yapıldı, 1-2 haftadan fazla takımdan uzak kalan olmadı neredeyse.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails