Ocak 20, 2010

Gerekirse Kaleye Bile Geçerim.


Topuz ne kadar Fenerli çıktı böyle. Daha 1 sene olmadı siyah-beyaz formayı çıkaralı. Şu futbolculara bir basın danışmanı falan bulsunlar, konuşmadan önce danışsınlar. Yemiyor artık kimse bunları. Geldiğinden beri ne yaptığı ortada, Gökhan'ın gelmesi pozitif etki yapacaktır ama oynarsa tabi.
Özer'e, Mehmet Topuz'a, Tabata'ya verilen o paralara acıyorum her türlü ama Özer oynadığı 2-3 maçta diğerlerinden fazla iş yapmıştır bana göre. Seneye rakamlar daha da artacak. Digiturk, 3 büyüklere daha çok para verecek, onlar da 100 yıldır, 1 transfer ekibi kuramadıkları için o paraları saçıp güzel oynamayı ya da Avrupa'da başarı bekleyecekler. Basit bir mantıkla Mehmet Topuz 10 tane Kranjar parasına mal olmuş ya da 2,5 Benzema 1 Topuz. Gerçi Topuz'a ödenenin gerçek rakam olup olmadığı da ayrı hikaye ama eğer öyleyse 2.ligden bir takım satın alıp altyapısına yatırım yapmak gerek. Sadece büyükler yeter. Yabancı sınırı olduğu sürece işler yürür.
Bu arada 1 not düşeyim. Topuz'a kıllığım ile Fener'in alakası yok. Forma olayındayım ben hala. Asıl problem neye dayanarak bu kadar para verdiler. Forma satışından kazanamazsın, 1-2 maçtan fazla da kazandıramaz 1 senede. Sadece yabancı olmasın diye mi verildi? Christian+Mehmet Topuz parasına 1 adam alırdın ama 2sinin toplamından daha faydalı olurdu o kesin. Seneye transfer edilecek pek Türk de kalmadı. Bir Sercan var. Kime verecekler bu paraları kim bilir.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Yabancı sınırlaması kaldırılsın ben görürüm sercanı 2-3 milyondan fazlaya satabiliyorlar mı ?

Related Posts with Thumbnails