Şubat 05, 2009

Yuh diyorum!..



Ben bu Inter'in transfer politikasını kesinlikle anlamıyorum.

Takım forvet ve defans oyuncusundan geçilmiyor Moratti hala Marcos Angeleri ve Carlos Tevez'in peşinde. Kadrodaki tek adam gibi ofansif orta saha oyuncusuysa genç yetenek (!) Figo.

Angeleri için Lazio'nun Estudiantes de La Plata'yla 3 milyon Avro karşılığında el sıkıştığı söyleniyor olsa da devreye giren Moratti'nin fiyatı yukarı çekeceği kesin. Oyuncunun fırsattan istifade edip cukkayı arttırmak isteyen menajerleri Miguel Hidalgo ve Fernando Pires durumdan şikayetçi durmuyorlar.

Tevez ManU'da gözden düştü, Sir Ferguson kapıyı göstermiyor gibi dursa da sepeti Arjantinli'nin eline tutuşturdu gibi. Moratti'yse tam çakal olduğu için Tevez'i Maradona'ya gazlatıyor. El Diego'nun "Milli takımda oynayabilmek için sürekli forma giyebileceğin bir takımda oyna, Inter ideal seçim olabilir" sözleri Tevez için yeterli olmuştur kanımca.

Benim gözümde Tevez West Ham'ı satıp gittiği gün bitmiştir. Şimdi üzüldüğüm noktaysa Maradona'nın bu kılçığa referans olmasıdır.

Moratti'nin "Başkası alıp güçleneceğine benim yedek kulübemde otursun" mantığıyla transfer yapıyor olması çok üzücü. Arap mıdır nedir bu Moratti anlamadım valla.

1 yorum:

Arkhe dedi ki...

Tevez aslında satıp gitmedi yaw, en başından belliydi bu. Malum Ruslar işte..

Mourinho'nun 4-3-3'ü için kenar adamı bulamıyor, ne Adriano ne Cruz ne de Mancini'den istediği verimi alamıyor, Quaresme zaten postayı yedi. Crespo, Cruz ve hatta belki Adriano bile seneye takımda olmayabilir. Tevez'i bence Mourinho istemiştir.

Related Posts with Thumbnails