Şubat 02, 2009

Fabian Ernst Beşiktaş'ta


Beşiktaş Kulübü, Alman futbolcu Fabian Ernst ve kulübüyle anlaşmaya varıldığını ve 2.5 yıllık resmi sözleşmenin imzalandığını resmen duyurdu.
Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş'den, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na gönderilen yazıda, Schalke 04'te forma giyen Fabian Ernst ve kulübü ile anlaşmaya varıldığı bildirildi.
Schalke 04 Kulübü'ne bonservis bedeli olarak 2 taksitte toplam 3 milyon Euro ödeneceği, futbolcuya da 2,5 yıllık sürede toplam 5.5 milyon Euro verileceği açıklandı.

Buraya kadar benim için herşey normaldi. 30 yaşında bir oyuncu Türkiye'de yaşlı sıfatıyla anılsa da buna en iyi örnek kendi içimizden 30 yaşında İngiltere'ye gidip yıllarca birçok top-class takımı sırtlayan Tugay'dır. Ancak 2.5 yılda alacağı €5.5 milyon (yıllık €2.2 m) gerçekten dudak uçuklatacak bir rakam... Delgado kontratını yenilediğinde aldığı para da yenilenmiş ve yıllık €2.1 milyon'a çıkmıştı. Bü yüzden kızılca kıyamet koparan medyamız bakalım bu rakam için herhangi bir şey yazmayı aklına getirecek mi?

1 yorum:

Köfteci dedi ki...

Para dengeleri bozar mi muhabbeti doner belki medyada, takimda dengenin zaten yillardir olmadigini unutmazlarsa tabi.Altyapidan yetisen nadir oyunculardan biri olan Ibrahim Kas'a maas olarak yol parasi verip adami zorla kaciran, sahada gezen, hatta sahada bile gezmeyen gavurlara milyonlari akitan bir yonetim var ne de olsa.

Transfer iyi.Yabanci transferi icin oncelik o bolgeye mi verilmeliydi tartislilr ama kirk yilda bir is yaptilar, fazla konusmayayim nazar degecek.

Related Posts with Thumbnails