Mayıs 14, 2011

Real Madrid'in Unutulan Yabancıları Vol.4

Schuster'in gelmesiyle son şampiyonluk kazanılır. Ancak O da fazla kalamaz. Ardından Ramos ve Pellegrini de Barcelona'yı geçemeyince, son şans Mourinho'dur. Schuster dönemi Hollandalı akını ile, Pellegrini dönemi de 2.Galacticos transferleri ile anılır.

Schuster / Ramos Dönemi

Gabriel Heinze. Van Nistelrooy ve David Beckham'dan sonra 3.Unitedlı olarak gelir takıma. 2 sene oynar. 2.senesinde daha düzenli oynar, ancak yerini Marcelo'ya kaptırır. Şimdilerde Marsilya'da.

Wesley Sneijder. Son lig şampiyonluğunda 9 golle önemli bir paya sahiptir. Ancak fazla kalamaz Real'de. €27m'ya gelip €15m'ya Inter'e gider. Real'den ayrıldığı sene Bernabeu'da CL'yi kaldırır.

Arjen Robben. PSV'den bir türlü istenilen patlamayı yapamasa da, bir de Real'de dener şansını. 2.sezonunda daha fazla şans bulsa da, kalamaz. €35m'ya gelir, €25'ya Bayern'e gider. Sneijder gibi O da, Bernabeu'daki CL finalinde oynar.

Javier Saviola. CM'nin harika çocuğu, Barça'dan sonra Real'de de oynar ama değişen bir şey olmaz. 2 senede 4 gol atar Real'de. Şu an Benfica'da.

Rafael Van Der Vaart. Schuster'le iyi giden işler, Ramos gelince bozulur. İyi yedek olur. Pellegrini de pek şans vermez. Sezon başı transferin son gününde €11m'ya Tottenham'a gider, harika bir sezon geçirir.

Klaas-Jan Huntelaar. Van Nistelrooy'dan sonra ortaya çıkan gol sorunu için devre arası alınır. Ancak CL listesine Diarra'nın tercih edilmesisıkıntı yaratır. 8 golle, sene sonu 3 taksitle €15m'ya Milan'a gider. Ibrahimovic'in gelişiyle, Schalke'ye gönderilir.

Julien Faubert. West Ham'den devre arasında kiralanır ancak bench'te uyumasıyla kendi biletini keser bir nevi. Sadece 2 maça çıkar Real formasıyla.

Gary Kagelmacher. B takımdan yetişir ancak sadece 1 kez Real formasını giyebilir Uruguaylı. Önce Germinal Beerschot'a kiralanır ardından satılır.

Real Madrid'in Unutulan Yabancıları Vol.3
Real Madrid'in Unutulan Yabancıları Vol.2
Real Madrid'in Unutulan Yabancıları Vol.1

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails