Nisan 30, 2011

Real Madrid'in Unutulan Yabancıları Vol.2

1.Capello dönemi sona erince yerine Jupp Heynckes gelir, Şampiyonlar Ligi'ni alır gider yerine önce Hiddink, sonra Toshack gelir.

Hiddink - Toshack - Del Bosque Dönemi

Robert Jarni. Juventus ve Real Betis'ten sonra Coventry'ye transfer olur ancak hiç maç yapmadan Real'e gelir. Betis, Jarni'yi Real'e satmak istemediği için Real'in Coventry ile hülle yaptığı görüşü hakim bu transferde. Madrid'de vasat bir sezon geçirdikten sonra Las Palmas'a gider. Tek golü var Şimşekler adına.

Albano Bizzarri. Illgner'e yedek olarak Arjantin'den alınır. Ancak yeni parlayan Casillas'ın da gerisinde kalır. 2 sezonda 7 CL maçına çıkar.

Perica Ognjenovic. 21 yaşında Kızılyıldız'dan alınır ancak yedekte kalır. 3 sezonda sadece 3 kez ilk 11 başlar, gol atamayan golcülerden. Hala Sırbistan'da Jagodina'da oynuyor.

Samuel Eto'o. Beşiktaş'ın Batuhan'ı göndermesi gibi bir durum. 2 senede sadece 3 kez yedekten gelir. Sonra hikaye herkesçe biliniyor zaten.

Edgar Pacheco. Benfica'daki formuyla Real'e gelir ancak oynamadan Malaga'ya geçer. 2 sene önce Güney Kıbrıs'ta futbolu bıraktı.

Julio Cesar. Valladolid'den alınır. İlk sezonunda oynar ancak daha sonra Sociedad ve Milan'a kiralanır. Daha sonra çok ülke gezer arada Gaziantepspor'a da uğrar.

Geremi. Toshack'ın Türkiye'den yanında götürdüklerinden. İlk 2 sene oynar ancak 3.sene gözden düşer ve Boro'ya kiralanır. Ardından Chelsea, Newcastle, Ankaragücü, Larissa. Şu an freede. Almak isteyenlere duyurulur.

Nicolas Anelka. Sadece 1 sezon. 2 gol. Ancak gollerin ikisi de CL yarı final Bayern maçlarında. Bu da O'na finalde ilk 11'in yolunu açıyor. Ancak sene sonu PSG'ye geri dönüyor. Sonrası malum olanlardan.

Elvir Baljic. Toshack'tan Fener'e büyük kıyak. Dzeko'ya kadar en yüksek bonservis ödenen eski Yugoslav olarak kaldı. Toshack'ın gidişi Del Bosque'nin gelişiyle kulübede takıldı ve Fener'e geri kiralandı. 3 ilk 11, 8 yedekten giriş ve sadece 1 gol.

Rolando Zarate. 21 yaşında Velez'den kiralık gelir ancak sadece 6 maça çıkar, 1 golle ayrılır Real'den. Hala Huracan'da oynuyor.

Edwin Congo. 3 sene takımda kalır ancak hep kiralanır. 2001-02'de yedekte oturduğunu görenler olmuş. Ligde hiç forma giymeden Real'den ayrılmış. İspanya'da devam etmiş futbol hayatına ancak pek fazla gol atmayan golcülerden. Resimde sağdaki.

Esteban Cambiasso. River'dan gelip 2 sezon oynar Real'de. 1.Galacticos döneminde kendine yer bulamayıp, Inter'e geçer. Hala orada.

Real'de büyük eğlence Queiroz döneminden sonra başlıyor. Duyan geliyor deyim yerindeyse. Sıra ile geliyoruz.

Real Madrid'in Unutulan Yabancıları Vol.1

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails