Mayıs 06, 2011

Real Madrid'in Unutulan Yabancıları Vol.3

4 sene süren Yeniköy Kasabı Del Bosque dönemi 2 CL - 2 La Liga zaferleriyle noktalanırken, 1.Galacticos tam bir takım havasındadır. Del Bosque'nin ardından Carlos Queiroz gelir, Makalele satılmasın der satılır, Pepe alınsın der alınmaz, ve kupasız sezonlar başlar.

Camacho - Garcia Remon - Luxemburgo Dönemi

Walter Samuel. Roma'dan gelir. Ancak Real'in defansına çare olmayınca, sezonu sonu Inter'e gider. Mourinho'nun Inter'deki has adamlarından olur.

Michael Owen. Real'in yediği adamlardan. Liverpool'daki formunu yakalayamayışı ve Robinho-Baptista'nın gelişi sebebiyle takımdan gider. Ancak bir daha aynı Owen olamaz. 41 maçta 18 gollü bir kariyeri var Madrid'de.

Thomas Gravesen. Makalele'den beri dolmayan boşluğu doldurmaya gelir ancak O da bir çare olamaz yaraya. 2 sezonda 34 maçta 16 sarı kart ile ayrılır Real Madrid'den.

Jonathan Woodgate. İngiliz Gökhan Zan'ı denebilir. Transfer yapılırken bile sakattır. Leeds'ten gelir. İlk sene hiç forma giymez. 2.sezon ligde sadece 9 maçta forma giyer. Marca okurları tarafından 21.yüzyılın en kötü transferi seçilir.

Julio Baptista. Sevilla'daki üstün formu Madrid'e getirir Baptista'yı. İlk sezon forma şansı bulur. Capello'nun gelişiyle Arsenal'e kiralanır. Ardından bir sezon daha Madrid forması giyer ve Roma'ya transfer olur. 59 maçta 11 golü var Madrid'de. Sevilla performansı 63 maç 38 gol. Hala Galatasaray'a gelmemiştir.

Pablo Garcia. Milan-Venezia-Osasuna derken Real'e gelir. 1 sezonda 20 maç oynar, 10 sarı kart görür. Ardından Celta ve Murcia'ya kiralanır. Hala PAOK'da oynuyor.

Diogo. Uruguaylı sağ bek. 13 maç oynar, Zaragoza'ya kiralanır, bir sezon sonra da satılır. Hala orada.

Antonio Cassano. Totti ile papaz olunca Roma'dan Real'e geçer. Gol atması için alınır ancak 19 maçta sadece 2 gol atar. Real yıllarında Totti ile ilgili hata yaptım çok pişmanım gibisinden açıklamalar yapar. Sampdoria'ya önce kiralanır sonra satılır. Sampdoria'da kısmen yeniden doğar, bu sezon devre arası 29 yaşında Milan'a geçer.

Cicinho. Sao Paulo'dan sağ kanada gelir ancak Sergio Ramos'un arkasında kalır. Roma'ya gider. Şu an Villareal'de kiralık.

2.Capello Dönemi.

Emerson. Capello ile birlikte gezer. Roma-Juve ardından Real Madrid. Orta sahada Guti-M.Diarra ile birlikte Real'i La Liga şampiyonu yaparlar.

Capello'nun ardından Schuster dönemi başlar.

Real Madrid'in Unutulan Yabancıları Vol.2
Real Madrid'in Unutulan Yabancıları Vol.1

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails