Nisan 27, 2011

Ne Olacak Bu Real'in Hali?


Barça'yı konuşmanın bir anlamı kalmadı artık. Futboldaki İtalyan hegamonyasını, Galacticosları, Ferguson'un 3 neslini, Ajax'ı, Dortmund'u ve elbette 4 nesil
Barça'yı gören biri olarak artık bu bu adamlar uzay futbolu oynuyor demenin bile anlamı yok.

Cruyff'un yıllar önce dediği, "İspanyollar total futbolu öğrenince bizden iyi oynayacaklar" önermesi %100 tuttu. Ancak zerre kadar zevk almıyorum oyunlarından artık. İyice otomatiğe bağlandı. Orta yok, uzaktan şut yok, kısa pas kısa pas nereye kadar.

Messi desen, O ayrı bi havada zaten. Bugün attığı 2.golün FIFA tower cam çekim tekrarında Real'lilerin ne kadar aciz kaldığı net görüldü.

Mourinho tercümanlığa takıntı yapmış olsa da artık O'nun da yapabileceği bir şey yok. Son 8 yılın en büyük hocası da olsa, zekası, basın toplantıları, açıklamaları, aşağılamaları bile kurtaramıyor O'nu artık. Real'de Eto'o da yok sol bekte oynatsın.

Real'i her zaman sevmişimdir ama gerçek bir Real taraftarı olmadığıma da şükrediyorum. En büyük eziyeti onlar yaşıyor. Ronaldo'su, Casillas'ı, Ramos'u dertlerine çare olamıyor.

Biz Fener'e yenildik mi kendimize bahaneler üretebiliyoruz, ama onların öyle bir şansı da yok. Para var, hoca var, yıldız çok. Elde tek kupa Copa Del Rey.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails