Mayıs 19, 2010

Olağan Basın Toplantısı


Şok değil olağan basın toplantısıymış. Zaten hala Daum buradaysa, daha çok basın toplantısı yapılır. Sahip çıkmadığın değerlerin üzerinden kendini kurtarmaya çalışmak, kendini küçük düşürmekten başka bir işe yaramaz. Koca takımı, Rüştü mü kurtaracaktı. Ama bu kez federasyon pas geçilmiş, bir suçlu olacaksa, onların da bu toplantıda lafı geçmeliydi.
Zaten beklendiği gibi istifa edip, geri gelme taktiği bu kez tutmayacağından istifa etmiyor. Ekibi tırpanladıktan sonra, her şey kötüye gidiyor. Başarı potansiyeli olan herkesin gönderilmesiyle, istediği tek adamlı sistem işlemeye devam ediyor. Suçlu varsa benim deyip, sorumluluğu da üstüne alıyor. Zira suçlanacak başka biri kalmadı. Türkiye'de beklenen ilgiyi bir türlü göremeyen diğer branşlarda yerel başarılarla yola devam kararı çıkmışa benziyor. Basketbolda, voleyboldaki bayan-erkek başarıları küçümsenemez ama camiadaki moral bozukluğu onları da etkileyecektir elbet. Taraftar belki de son kez bu kadar büyük paralarla bilet almıştı ve her gelecek kötü sonuçta sabırları biraz daha taşacak. Niye kombine almıyorsunuz nasıl diyecekler?
Revizyon geçen sene de yapılmıştı, 2 Türk, 2 Brezilyalı büyük paralara transfer oldu çünkü Anelkaları getiren adam artık burada değildi. Transferleri yine kendi yapacak, yine olmayacacak. Güiza da bu takımda kalmaya devam edecek, görüntü onu gösteriyor. Çünkü Güiza kaçırmamış, top kaleye girmek istememiş. 1 maç için okey ama diğer 60 küsür maçta da topun Güiza'ya garezi mi vardı.
Bursa'nın şampiyonluğu hiçbir şeyi değiştirmeyecek demiştim, şimdiden değiştirMEmeye başladı. Gidip gitmemesinden önemlisi kafayı değiştirip değiştirmeyeceği önemliydi ve unutulanların dışında birşey olmadığı görüldü yine.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails