Mayıs 16, 2010

Daum'la Bu Kadar!


2.kez tarihindeki önemli maç bir maçı kaybediyor Fenerbahçe. 2 kez de Daum takımın başında. Tesadüf falan da değil. Kaldıramıyor. Bu kadar basit. Hadi bugün Güiza'yı bahane edebiliriz ya da takımın bir türlü kaleyi tutturamamasını. Kadro kalitesi bu kadar. E geçen sefer ne olacak o zaman. Anelkalı, Appiahlı kadroyu son maça hazırlayamayan adam Güizalı, Vedersonlu kadroyu zaten hazırlayamaz.
Büyük olmak için büyük düşünmek gerek. Günü kurtarmak için gelenlere şov yapmak için ödenen paralar pahalıya patladı. Dünyanın parası da boşa gitti. Bir de daha büyük risk var. CL'de 2.'ler yolundan gelecek takımlar. Orada da tur atlanamazsa ne olacak?
Sadece Türkiye'yi hedefleyip küçük düşünürsen, her derbi zaferinden sonra şampiyon olmuş gibi sevinirsen, Bilica gibi bir adamın 85.dakikada saçma sapan bir kung-fu hareketine şampiyonluğu verirsin.
Tabi Bursa'nın şampiyon olmasını isteyerek, büyük takımı Anadolu takımı gibi yöneten diğer İstanbullular da kınalarını yakabilirler. Gerdeğe girmek için her sene başkasını desteklemek kendi başarısızlığını örtmez.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails