Mayıs 20, 2010

Biraz Daha Ertuğrul Sağlam

26.hafta sonunda Ertuğrul Sağlam ile ilgili bazı istatikler vermiştik, sene sonu n'olur derken, Ertuğrul Hoca aldı şampiyonluğu yürüdü. İstatistikleri revize edip biraz daha dikkatlice bakınca şampiyonluğun sırrı çıktı bir bakıma ortaya.
Aradan geçen 8 haftada Bursaspor 4 maçı resmen, 2 maçı da hükmen kazanmış. Deplasmanda sadece 2 maç oynayıp 1 beraberlik ve 1 yenilgi almış. Beklenmeyen bir fikstür avantajı çıkmış karşısına.
Ancak asıl dikkat çekici kısmı geldiğinden bu yana Bursa'da çıktığı 30 maçın 22'sini kazanmış. 2 Fener'e olmak üzere sadece 3 kez yenilmiş. Bu sene evinde 1 beraberlik almış. Evinde ciddi üstünlük kurmuş rakiplerine sonuçta. Zaten ev sahibi avantajının öneminden burada sık sık bahsediyorum.
Deplasmanlarda da son 2 maçı yüzünden %50 barajının altına düşmüş. O da yine büyüklerden iyi. Tüm kariyer istatistiği de %50'nin üzerinde. Bir Türk hocaya göre hem de 4'te 3'ü Anadolu kulüplerinde geçen bir hocaya göre çok çok iyi. En yakın rakibi diye birinden bahsetmek mümkün değildir son 25 yılda herhalde. İzlemeye devam edeceğiz.


26.haftadaki istatistikler için; Biraz Ertuğrul Sağlam.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails