Mayıs 01, 2010

Boş Gece


Aynı saatte yapılmasına gerek yokmuş ancak 3 takımında aynı anda gol atması enteresan oldu. Özer'in golünü izlerken, aşağıda Bursa'nın golünü verdi Digiturk. Kanalı çevirdim Baros'un golünün tekrarı yayındaydı.
Maça dair yazılacak şeyler tekrardan ibaret. Aykut'un kaleciliği, Baros'un golcülüğü. Valencia transferi gündeme geldiğinden beri son 2 senenin en iyi topunu oynuyor Mehmet Topal. Hatta bugün bir ara ileriye gidebilen bir ön libero gibiydi. Sabri asisti sayesinde maçın geri kalanında, hiçbir ortayı takım arkadaşlarına gönderememe kredisi kazanmış gibiydi. Son 2 senedir 3-4 hafta kala gazozuna maç yapıyoruz. Seneye sıra bize geliyor artık.
Fenerle başlayan seri, Gs ve Bjk olarak devam etmişti. Bu senede inşallah Fener şampiyon olursa seneye sıra bize geçer. Şampiyonluk Fener'in hataları görmesini engelleyecek, önce Galatasaray'ın sonra Beşiktaş'ın başına gelen seneye de Fener'in başına gelecek. Çünkü bizde hemen unutuluyor herşey. Akıllanma öğesi alınmış bizim yöneticilerin beyninden.
Bursa'yı kaale almadık ama ben Fener'in puan kaybedeceğini zannetmiyorum bundan sonra. Fener CL'ye, Bursa 'non-champions path'ten elenerek EL'ye gelir. Bundan sonra şampiyon olamayanın CL'de gruplara çıkması iyice zor artık. Arsenal'lerin, City'lerin, Valencia'ların karşısına çıkmak yürek ister. Hele şu oyunlarla EL'nin vazgeçilmezi oluruz.
Bu arada Galatasaray'ın CL şansı kalmadı, bazı sitelerde var deniyor ama 2.lik şansı kalmayan bir takımı nasıl alacaklar CL'ye acaba sormak gerek.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails