Nisan 28, 2010

'Finallere Taşıyamadık.' Turkish Airlines.

Bahis oynadığım her takımın kaybetmesi bana has bir baltalama diye düşünürken, aynı şeyi THY de yaptı. Sponsor olduğu, geçen senenin 2 CL finalistinden 2.si de bu gece itibariyle artık kupada yok. Hayal ettiğim reklam da yalan oldu. 'Finallere Taşırız.' diye slogan bile düşünmüştüm ama kısmet.
Messi ve Rooney'in bu sene iyiden iyiye çıldırmasıyla kupanın en önemli favorileri olan 2 takım, bir Türk firmasına kurban gittiler. Gerçi şu Premier League-La Liga yarı finallerinden sıkılmıştık iyice ama bu kadarını beklemiyordum. Barça'dan çok ümitli değildim, belki de hiç istemediğimden, ama Alex Ferguson bir şekilde çıkar finale dedik ama o da olmadı.
Messi'nin Maradona olamadığını görmek ayrı bir keyif verdi nedense. İbrahimovic'in bahtsızlığı, Eto'o'nun şansı da ayrı bir anektod.
Ayrıca üstteki reklamdaki 'Best Team Ever' lafı bile eriyebilir Van Gaal ya da Mourinho'nun ellerinde. 3 kupada da finalde 2 takım. Belki THY yeni bir efsane takım yaratmıştır ve ona da sponsor olarak gelecek senesini baltalayabilir.

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails