Mayıs 09, 2010

Bir Hafta Kaldı.


Bizans'ın şampiyon olmasına 1 hafta kaldı:)) Ankaragücü'nün Fener'i yenme ihtimali, yönetici konuşmasa da olmayacaktı zaten ama faul verilen pozisyonda bile topun kaleye girmesine izin vermeyen, 3-0 iken Bilica'nın topa atlaması takım defansı dersi verdi.
Gol sayısı 100 de dense, sayılmayan Ankaraspor golleri de dahil. Onu da hesaba katmak gerek. Gol yememe dakikası 817 dakikaya çıktı. Türkiye'de bu rekorların sıkça kırılması lazım bu oyunlara göre. Haftaya bir kaza yapmadan Fenerbahçe'nin şampiyon olmasını bekliyorum artık. Biz şampiyon olamıyorsak FB, BJK olsun, zaten dipte olan Türk Futbolu iyice bitmesin.
Söylemeden edemeyeceğim bir şey de, geçen sene Beşiktaş şampiyon diye Sivas'ı destekleyen Fenerbahçelilerin altına sığındığı 'Türk Futbolu'nun gelişmesi için Sivas şampiyon olsun.' lakırdısı, bu sene Bursaspor tehlikesi altında değişmişe benziyor. Bunu etrafımdaki bazı Fenerlilere atfediyorum. Bana gelince geçen sene son haftalarda Beşiktaşlı, bu sene Fenerliyiz. Seneye sıra bize gelsin diye bekliyoruz, yapacak bir şey yok.

2 yorum:

Unknown dedi ki...

Fener'in oynadığı futbol "sezon başından beri" futbol değilken, ofsayttan attığı gol dışında ( o da Volkan'ın hatasından kaynaklandı ) Ankaragücü'nün tek pozisyon bile bulamaması enteresandır.Vittek sakatlandı ve ülkesine gitti geçen hafta, Vassell de sakattı "sözde oynayacaktı" ,Cuma günkü taktik idmanına futbolcular alacaklarını bahane edip çıkmadı vs. Heralde pozisyon bulamayışının nedenleri bunlardır(!)
Hem futbol kalitesi, hem haysiyet kalitesi yerlerde sürünüyor Türk futbolunda yıllardır.Bu sezon bu onursuz lige yeni bir zincir eklenmiş oldu sadece.

Metonet dedi ki...

ne bekliyosun ki! ankaragücü kendi oyununu oynasa da birşey çıkmazdı ama diğer takımların da suçu. bjk inönü'de 16 puan kaybetmiş, gs 14. evinde diyarbakır'ı antalya'yı yenemiyorsan 3. ve 4.lük iyidir. onları yenenler de şampiyon olacaktır zaten üçkağıt yapmasa bile.

Related Posts with Thumbnails