Mart 28, 2010

Kelimeler Yetmez

Leo ve Caner'e küfretmeye. Hoşgeldin Hayrettin diyebiliriz Leo için ve mümkünse de güle güle diyelim. Asıl yuhlanması gereken O değil Caner bana göre. Atletico maçlarında başlayan kinim her maç artıyor. Resmen sabote ediyor. Pas verilecek yerde şut çekiyor, rakibe basarken kasten saçmalıyor  
Gio her maç ben seneye yokum diyor. Her hafta bir hata ile kaybediyoruz puanları, bir ihtimal daha eriyor. Geleceğe güvenerek hocaya kızmıyorum daha.
Maça giriş muhteşemdi, alkışlar, Canaydın pankartı. Mehmet Topuz maç boyu gerilimi düşürdü. Ona da şaşırdım açıkçası. Demek ki gerilimden beslenmiyormuş Fener. Bu tezde çürümüş oldu bugün. Alex yine yoktu Sami Yen'de. Elano'da ona uydu.
Sonuçta Bursa'nın yenilmesi çok kopartmadı ama 2.liğe oynar en fazla Galatasaray bundan sonra. Sene boyu Sami Yen'de 2 kez yenildik,olay bitti. Fener'i yenememe serimiz de son sürat devam ediyor. Saraçoğlu'na bir de Sami Yen'i mi eklesek.
Bu arada 2 takımında muhteşem oynaması gelecek açısından çok umutlandırdı herkesi. Nereye kadar dayanacağız bilemiyorum. İlk 2ye büyükler girsin diyoruz hep ama girip ne yapacaklar o da ayrı bir hikaye. 2.nin CL gruplara kalmasına sevinecek hale geliyoruz git gide.

1 yorum:

orkuns dedi ki...

Allah o canerin belasını versin. Hocaya kızmayalım diyoruz ama ona oynatana ne demeli?. Şerfsiz herif gitsin kutlasın fenerlilerle.Canere tekrar beddua ederek kelimelerime son veriyorum. sabah kadar edeceğim

Related Posts with Thumbnails