Aralık 01, 2009

2008/09 vs 2009/10


Geçen sene ile bu sene 3 büyükleri küçük bir karşılaştırma yaptım. Pek bir fark göremedim. Sorun ne Aragones'de, ne Ertuğrul'da, ne de Skibbe'deymiş şu durumda. Fener ve Beşiktaş 5er puan artırmış puanlarını, Galatasaray 2.
Puan kayıpları da benzer. Galatasaray Fener ve Bursa'ya geçen sene aynı dönemde de yenilmiş. Eskişehir'e yine puan kaybetti. Attığı gol aynı, yediği daha fazla bu sene Galatasaray'ın.
Fener'de Antep'e yine yenildi. Saraçoğlu'nda yenildiği Kayseri'nin yerini Kasımpaşa aldı. Kayseri'ye yine puan kaybetti.
Beşiktaş Belediye ile berabere kalıyor 2 senedir Olimpiyat'ta. Kayseri mağlubiyetinden bu sene de kaçamadı Beşiktaş.
Evet belki puanlar biraz arttı ama pek birşey değişmedi. Oynadıkları oyun da benzer aşağı yukarı. Durumu farkeden Mustafa Denizli, yine bu iş bana kalır deyip tahminlere başladı tabi hemen. Aslında blogların genelde, yorumcularında her mağlubiyetten sonra söylediği gibi, sorun hocalar, oyuncular falan değil. Açıkça belli oluyor.
Terim'li GS, Lucescu'lu BJK, Zico'lu FB'nin oynadıkları oyunu bakalım ne zaman göreceğiz bir daha.
Sene sonuna doğru farkı görelim diye bekliyoruz aslında. Sivas,Trabzon gitti, yerine Bursa, Kayseri geldi şimdilik. Muhsin Ertuğral ve Şenol Güneş geçen seneye yetişebilecekler mi acaba veya sene sonuna kadar 3 büyüklere mi kalacak yarış.

1 yorum:

Unknown dedi ki...

Geçen sezon Sivas rakibimiz olmaya çalıştı, acaba bu sezon kim olacak? Belki Bursaspor 27. haftaya kadar zorlar o kadar :P
:))

Related Posts with Thumbnails