Aralık 03, 2009

Uyarıyoruz, Sığmayacağız; Balkon Açılsın


Bildiginiz üzere geçen hafta Alsancak Stadında oynanan Mersin İdmanyurdu maçinda 1000`den fazla taraftarımız stat dışında kalmıştır.


Bildiginiz üzere geçen hafta Alsancak Stadında oynanan Mersin İdmanyurdu maçinda 1000'den fazla taraftarımız stat dışında kalmıştır.Açık ve kapalı tribünlere bilet bulamayan taraftarlarımız balkon tribününe girmek istemişler ama emniyet,kendi yönetimimiz ve özel güvenlik önlemine takılmışlardır.Bu tür saçmalıklar geçen yıl da olmuştu hatirlayacaginiz gibi.Stat kapısından geri dönmek zorunda kalmış taraftarlarımız olmustu.Türkiyedeki tüm kulüplerin en büyük sıkıntısı taraftar toplamak..Bizim bu potansiyelimiz olduğu halde neden bu tür zorluklar ile karşılaşmak zorunda kalıyoruz anlamış değiliz.Neden balkon tribün açılmaz? Hangi stadda emniyetin istegi ile tum balkon tribune ev sahibi takim giremiyor ? Daha dogrusu deplasman tribununun yaninda kalan komple tribune !!! Istanbul İnonu stadinda kale arkası komple mi boşaltiliyor? Ya Saraçoğlu'nda? Ya Ankara 19 Mayista? Ya da yurdumun bilmem neresindeki herhangi bir stadyumda ? Izmir'de hangi kurallar işliyor ? Yönetimimiz geçen senelerden beri kangren olan bu soruna el atmayi düşünmüyor mu ? Taraftarımız binlerce kişilik boş tribünler varken neden stada alınmıyor?Her saçma kural neden Izmir'de uygulanıyor ve yönetimimiz bu duruma ses çıkarmıyor? Hiçbir ilde ve stad da uygulanmayan bu çağdışı uygulamadan dönülüp KSK sevdalılarının maç izleme haklari'nin ellerinden alınmaması için Çağrımızdır.

Bir baska sacma konu ise ; ellerinde biletleri ve kombineleri olan taraftarlarımızın tüm kapılar kapatılıp tribünlere sokulmamasıdır.Gelinen yer bir spor musabakasıdır.Opera ya da tiyatro salonuna gidilmiyor.Kapıdaki ozel güvenliğin tüm turnikleri kapatip bir de elinde bileti , kombinesi olan taraftarlarimiza defolun gidin hakaret etmesine dur denilmesini istiyoruz.Karşıyaka taraftarı bütün bu zorluklara rağmen sevdasinin peşinden yine o stada gelecek.Tum yetkilileri simdiden uyarıyoruz.

O STADA SIGMAYACAGIZ !!! BALKON TRIBUN ACILSIN

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails