Eylül 24, 2009

Sukut Altındır.


Artık herkes öğrendi Hakan'ın, Hasan'ın, Bülent'in gidişindeki problemleri. Hala niye uzatıyorsun. Bu gönderilmelerde futbolcu kendi belirler nasıl gönderileceğini. Suat nasıl jübilesiyle efendi gibi gönderildi, siz niye gönderilmediniz. Adınız Gs'yi aşamaz hiçbir zaman diye mi sıkıntınız. Aşmaya çalışıyorsunuz hala. Kırmadığın rekor kalmadı niye kompleks yapıyorsun hala. Metin Oktay 1 ise sen de 2sin her ne kadar onun kadar sevmesek de. Bu sevgiyi de hergün böyle saçma sapan demeçlerle azaltıyorsunuz.
Bırakıp gidebilmek büyük beceridir ama siz öğrenemediniz. Kırgınım kırgınım deyip duruyorsunuz. Aldığınız kupayı bile reklam malzemesi gibi kullanıyorsunuz. Her seferinde yeter artık diyoruz ama biriniz konuşuyor belli periyotlarla. Var bunun altında birşeyler ama işe yaramaz şu anki şartlarda.

2 yorum:

stalker dedi ki...

birkaç seneye kadar durulmazsa daha da iflah olmaz. bizde sebanın gözünün yaşına bakmadan harcadığı maflı kadrodan bi tek feyyaz böyle çıngar çıkarmıştı. o da bi gastede köşesi olduğu vakitlerde. sonradan teknik adam oldu, zaten efendi adamdı, duruldu. elbette ki yaşadıkları var, haksızlıklara uğramışlardır ama böyle davranmaları taraftarın gözünde itibarlarını zedeliyor, nasıl farkına varmıyorlar hayret.

B U Z G İ B İ G O L dedi ki...

hayatını başkalarının talimatlarıyla yönlendiren insanlar, her daim saçmalamaya müsait sanırım :))

Related Posts with Thumbnails