Aralık 26, 2008

Güneşsiz Günler


Aynı çatı altında aşkımız bir yalanmış/Dönüp baktım maziye paylaşacak ne kalmış/Yıllar yorgun ben yorgun/Boşa geçmiş seneler/Bende hicran yarası/Bende bitmez çileler

Sahaya daldığınızda gösterdiğiniz enerjinin yüzde biri yoktu ekranda Sayın Öner, Sayın Demirören.. Ne dediğinizi anlayamadık. Kelimeler birbirine karıştı, tekrarlar, dil sürçmeleri.. Belli ki önemli şeyler anlatıyordunuz. Yıllardır herkesin bildiği şeyleri işaret ediyordunuz. Diğer taraftan camiaya sesleniyordunuz ama kağıttan okuyarak yaptığınız seslenişler formalite prospektüs etkisinden öteye geçemiyordu. Sizden sahte karizma, gereksiz showlar beklemiyoruz. Ama inandırıcılığınız konusunda gidip gelirken gözkapaklarım beni yendi. Forzabeşiktaş'ta yıllardır genç taraftarlar bu detayları deşti durdu. Oradan destek alsanız daha sağlam daha vurucu bir toplantı olurdu.

Özetle; Yıllarca olan oldu, geçmişe mazi, burası Türkiye. "Yönetici"nin görevi bunları göstermek değildir. Bunları hepimiz biliyoruz zaten. Yöneticinin görevi bunlara çözüm bulmaktır. Ben o çözümü işitemedim bugün. Ayrıca özellikle rica ediyoruz "duruş" kavramının içini boşaltmaktan vazgeçin. Belli ki sizden kurtuluş yok bari genç nesillerin kafasını karıştırmayın.

1 yorum:

Arkhe dedi ki...

Allah yardımcınız olsun..

Related Posts with Thumbnails