Aralık 21, 2008

Cüneyt Çakır @ GS - BJK


Her seferinde istiyorum ki futboldan bahsedeyim.Ama malesef izin vermiyor hakemler. Tribünler "Yıldırım Demirören yeter!" i ne için söylüyor bilmiyorum ama benim gerçekten artık maç seyretmeye hevesim kalmadı.Buraya abidik gubidik yorumlar gelir, gelebilir ama benim fikrim yine değişmez.Yorum yazacaklar önce FIFA kitapçığını gözden geçirsinler öyle yorum yazsınlar. Bir futbolcunun kart işareti yapması sarı kart gerektirmez. Sarı kart için itiraz etmesi dahilinde yaptığı kart hareketi sarı kart gerektirir. Ama Beşiktaş'ın Arjantinli kaptanı, kendine 15 saniyede yapılan 2 faulle ilgili derdini anlatmak isterken Cüneyt'e, kendini dışarda buldu. Bir "Beşiktaş Derbi Ritüeli"'ne dönüştü bu kırmızılar, o da hoş bir ayrıntı. Atılan şutlar/kaleyi tutanlar istatistiği herşeyi açıklıyor zaten. Galatasaray kaleyi tutmuş 3 şutu varken 4-2 öndeydi. Cüneyt'in verdiği 2. penaltıyı da çok beğendim...
edit:Delgado maçtan sonra yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Ben sadece bir faul yaptım ve sarı kart gördüm. 10 saniye içinde bana iki faul yapıldı. Faulden sonra bana neden bu kadar kolay sarı kart gösteriyorsun demeye çalıştım, kart istemedim..."

6 yorum:

Can Tanaydi dedi ki...

Cüneyt'i ne verdiği penaltılar ne de kırmızı kart sebebiyle eleştireceğim, aynı pozisyon Beşiktaş lehineyken de aynı kararı versin susayım.

gala dedi ki...

hep aglıyosun jimnastikçi ...topmu oynadınızda buna isyan ediyosun...

Gayriciddimilliariza dedi ki...

"başarısızlığa kılıf bulmaya çalışmak" - "kayıkçı dövüşü"

2 gün önce sıkıntımızı anlatmaya çalışırken aldığımız ithamlardı.48 saat geçti altı üstü.Penaltılara ok diyorum.Ama kart bir artniyet ürünüdür.İnsan yapısında utanma ve arlanma gerektirir.Göz göre göre Beşiktaş harcanıyor.Demirören virüsüün üstüne bu durumlar iyice kanser ediyor.

Gayriciddimilliariza dedi ki...

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=50188

anlatan kişiye takılmayıp,ne anlattığına dikkat kesilmenizi rica ediyorum

Adsız dedi ki...

2. penaltıda İnceman'ın ince bir hareketi var ama Lincoln kendini yere attı.Aynı pozisyon mesela Bobo-Meira ya da Nobre-Servet arasında olsaydı hakemin Beşiktaş lehine penaltı çalmayacağına, bu ülkenin başkentinin Ankara olduğundan emin olduğum kadar, eminim.
Ve kırmızı kart pozisyonu da bu ülkede ne Şikebahçe'ye ne de Şaibe saraya'a çıkardı,bunu da herkes iyi biliyor.
Kimileri bu eşitsizliği diğer iki kulübün Beşiktaş'dan daha büyük olmasına bağlayabilir ama benim için bu eşitsizlik Beşiktaş'ı bu kadar çok sevme nedenimdir.
Bu düzende şampiyon olsak zaten Beşiktaş'ı bırakırım.Bu büyük taraftara" bu düzende" şampiyonluk yakışmaz.
Ve hayatımın ortasına geldiğim bu yaşlarımda samimiyetimle merak ediyorum; acaba şu sarı renkliler ne zaman bizi haklarıyla yenecekler de, ben de "helal olsun" diyeceğim, ciddi ciddi merak ediyorum.Belki de gözüm açık gideceğim.
Ulan iyi ki Beşiktaş'lıyız...

Adsız dedi ki...

Demek ki böyle yapmak lazım.İlgilenen arkadaşlara duyrulur...
http://www.holigan.com.tr/NewsVideo.php?videos_id=809

Related Posts with Thumbnails