Ocak 05, 2011

Kazım Bana Ne Lazım!


Ağlamak istiyordum eskiden, artık gülmek istiyorum hatta g..ümle gülüyorum. Kelimeler kifayetsiz. Kelepçeli alemi sakıza tercih ettik ya, ölsem de gam yemem. Hagi'de de ne disiplin anlayışı varmış arkadaş.

O formayı taşıyamıyorsan giymeyeceksin diyoruz futbolculara, artık bunu kulübün en başındakilere kadar genişletmekte fayda var. Şampiyonluk umudunu kaybetmiş bir takımın kupa kazanmak için yaptığı müthiş transfer hamlesi. Bu mantıkla forvete bir Fatih Tekke, defansa bir Bilica, orta sahaya da en azından bir Hüseyin Çimsir gerekir.

Kazım'ın giyeceği numara da bu kadar mı oturur? 'Gitti 80 geldi 80' diye bir deyim vardır. Para biriktirmek için yurtdışına giden Türk işçileri kullanır. Gittiği ülkede kazandığı tüm parayı kadınlarla yiyen ve Türkiye'ye hiçbir birikim yapmadan dönenler için kullanılır. Kazım'ın cebi için geçerli değil belki bu ama karakteri-yeteneği-ismi için süper uygun.

Arda'ya da bir çift lafım var. Türk pasaportu olmasa Avrupa'da oynuyordum demişti. Asıl Türk pasaportu olmasa Mr.Richards İngiltere Championship'te oynuyordu. Bu pasaport adamı 2.lig yerine, 2 büyük camia ve Milli Takım'a kadar getirebiliyor. Değerini bilsinler.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

besıktasa ne lazım colin kazım . hey gidi rambo reyiz hey

Related Posts with Thumbnails