Aralık 11, 2009

Seks Partisi vs. Şike


Seks partileri, kelepçeler, şimdi de İbrahim Kızıl'ın şike iddiaları. Şike iddialarına alışığız da bu seks partisi hikayesini Alman Bild'den öğreniyoruz. Hiç büyütülmedi bu iş. Gerçekliği her halukarda tartışılır ama bizim medya bunun niye suyunu çıkarmadı.
Şike iddiasına gelince. Geleneksel şike açıklamalarını bu sene İbrahim Kızıl yapmış. Gaziantepspor kalecileri Hasagic ve Oğuz'un Fener maçlarında iyi oynamaması. Hasagiç'in de mutlaka kırmızı görmesi, geçen sene Fener'in tüm sezondaki ilk penaltısını da Oğuz yaptırmış. İbrahim Kızıl :"Oğuz’un bizde olduğu dönemde her F.Bahçe mücadelesi öncesi Hasagiç kırmızı kart görür ve kaleye Oğuz geçerdi. O da oynadığı her maçta Fener’den 5 gol yedi." diye açıklamış olayı.
Hala bunlarla uğraşıyoruz. Tribünlere de eski tezahüratlar geri gelir yakında. Para şike...
Hakem, şike, yönetim, futbolcu gibi bir ortamda federasyonun muhteşem sakin duruşunu hayretle izliyoruz. Arada bir ceza veriyor, bir de gelirimiz arttı diye açıklama yapıyor. Başka bir numaraları yok. Hala milli takımımız hocasız bu arada.

2 yorum:

sinek valesi dedi ki...

3 kuruşluk adama 5 kuruşluk kıymet verirsen olacağı bu. torba değil ki büzüveresin ağzını. bi ademoğlu da çıkıp dememiş mi "her Fener maçından önce şike yapan oyuncuların olduğunu biliyodun da niye buna her seferinde göz yumdun?". valla bu cinsler mal bile değil, mala kurban olayım bunların yanında.

Schumy dedi ki...

İbrahim Kızıl bunları Bekir transferinden önce söyleseymiş keşke. Bir geçerliliği yok çünkü. Oğuz'un Fenerbahçe'ye maç sattığını o zamanlar söyledik ama komplo teorisi kuruyorsunuz dediler. Al işte başkan çıkıp söylemiş, ama onun da bir çıkarı olmasa konuşmaz. O zamanlar ceza verseymiş ya oyuncularına...

Related Posts with Thumbnails