Aralık 10, 2009

Sercan'ın Arabası


Daha İstanbul'a gelmeden canına okudular çoçuğun. Meyve vermeden taşlamaya başladılar adamı. Gallardo dediler, Corvette çıktı. Kendisini futbol sahalarından magazin sayfalarına taşıyan arabasını satıyormuş şimdi. €300k dedikleri araba $100k'lik çıktı. Nasıl alabiliyor demişti yazarlardan biri, şimdi de çıkıp desin ben bile alırım $100k'lık arabayı.

3 yorum:

Schumy dedi ki...

Adamın ehliyeti yokmuş daha.

Metonet dedi ki...

vardır ya bana göre. ama başında terim olacaktı emre gibi direk arabasına el koyacaktı. emre a serisi merso almıştı ehliyetsizken el koymuştu arabaya.ah ah

sinek valesi dedi ki...

tek cümleyle; medyanın yavşaklığından başka bi şey değil. bu adam 19 yaşında günde bilmem kaç saat idman yaparak, haftada 1 maça çıkarak, oynadığı kulüp tarafından bir kaç milyon avro bonservis bedeline satılacak genç bir yıldız ya da yıldız adayı. lan bu adam en keyifli çağlarında alnının teriyle bu parayı kazanırken bu tip güzel arabalara binmeyecek de ne zaman binecek? o medya bi tarafı yiyosa vergi kaçakçılarının, tefecilerin, yolsuzluk yapan kodomanların bindikleri arabaları araştırsın ve gün yüzüne çıkarsın.

Related Posts with Thumbnails